"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Verslag reis Zuid Afrika

Zo'n 10 jaar geleden mocht ik, na het winnen van een Nationale wijn/spijs wedstrijd, voor het eerst een bezoek brengen aan het prachtige Zuid Afrika. Tijdens deze reis heb ik een flink aantal producenten mogen bezoeken en ervaren wat de verschillen in klimaat zijn in de d... Lees meer »

Speyside Distillery

Sinds kort zijn een aantal whiskies van de Speyside Distillery bij ons in Gendt gearriveerd. Alle 3 de varianten zijn te proeven in de winkel! De Speyside distilleerderij, gelegen in de prachtige Cairngorm Mountains, staat bekend als een van de mooiste Schotse distilleerd... Lees meer »

Werkbezoek Wellington

Als ondernemer in de Wereld van dranken vind ik het belangrijk om het juiste advies te kunnen geven over producten die je verkoopt. Naast het altijd vooraf proeven van nieuwe dranken voor het assortiment is het ook goed om af en toe een land, gebied en producent te bezoek... Lees meer »

Nieuw proeverijen in de agenda

Inmiddels zijn er al een aantal proeverijen aan de agenda van de website toegevoegd. De agenda zal gedurende het jaar aangevuld worden met nieuwe proeverijen, maar deze zullen als eerste via de nieuwsbrief kenbaar gemaakt worden. Lees meer »

Nieuw: Sedosa Organic Negre, Spanje

Wederom een nieuwe wijn in ons assortiment! Sedosa is een serie wijnen van Bodegas Trenza, het wijnbedrijf van de jonge en ambitieuze Deense broers David en Jonas Tofterup. De jongens zijn beide geboren en getogen in Kopenhagen, maar wisten al snel dat hun grote droom het... Lees meer »

Aangepaste openingstijden

Lep op onze aangepaste openingstijden rondom de jaarwisseling! Lees meer »

Terugblik Balcones Whisky

De laatste dag van november stond bij ons in het teken van de Balcones Whisky Tasting. Onder leiding van Norbert Tebarts van Whisky4All hebben we deze avond een 5-tal verrassende whisky uit Texas geproefd en een 'instap' Bourbon. Lees meer »

3 Passo Rosso Italië

Wat een fanastische wijn hebben we kunnen selecteren voor de feestmaand december! 3 Passo Rosso uit het zuiden van Italië De wijn is gemaakt van de druiven Sangiovese, Primitivo en Negroamaro. 3 Passo staat voor de 3 kenmerkende fases van productie die deze wijn zijn prac... Lees meer »

Gendtse Kerstmarkt

Zondag 15 december staat wederom in het teken van de altijd gezellige Gendtse Kerstmarkt. Uiteraard is WijnZinnig Gendt daar ook bij en is de winkel de hele dag geopend! Diverse kramen zijn gevuld met ieder een uniek en eigen product en allen afkomstig uit Gendt en omgevi... Lees meer »

Terugblik Assortiment Proeverij

Voor de 9e keer organiseerde wij de jaarljkse Assortimentsproeverij. Tijdens deze middag bij De Klok Horeca Gendt hadden de bezoekers de mogelijkheid om maar liefst 74 verschillende wijnen te proeven. Aanwezige importeurs konden de gasten voorzien van alle antwoorden op v... Lees meer »