"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Bootleg Limoncello

Bootleg Limoncello en Orancello nieuw bij ons in de winkel. Eerst even wat informatie over de droogleggen in de VS (Bootleg) Van 1920 tot 1933 gold in Amerika een verbod op de productie en verkoop van alcohol. De drooglegging moest alcoholisme uitbannen. Lees meer »

Meet & Greet met Peter Gillis

Hatseflats nog eens aan toe...Hebben we toch mooi geregeld dat Peter en Nicol naar ons mooie Gendt komen! Kende da? Scoor een fles Gilliske en we zullen samen proosten. Een coole foto mag dan natuurlijk niet ontbreken. Ow ja, we zullen de worstenbroodjes niet vergeten... Lees meer »

Bodegas Cubero, Altaya Garnacha

Weer een prachtige wijn gevonden: Bodegas Cubero, Altaya Garnacha, Calatayud, Spanje Dit familiebedrijf is opgericht in 1953 in de omgeving van Calatayud. Op dit moment is de 2e genaratie Cubero aan het werk en ze hebben ervoor gezorgd dat er een stabiel wijnhuis staat wa... Lees meer »

Nieuwe bieren

Er wordt vaak gezegd in het begin van het nieuwe jaar: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nieuwe ronde is voor ons niet van toepassing, maar wel nieuwe dranken ;-) We hebben inmiddels het bierschap groter gemaakt en daar horen natuurlijk heerlijke nieuwe bieren in te staan. Lees meer »

Penderyn Six Nations Actie!

5 februari start weer het Six Nations Rugbytoernooi. Dit toernooi is het belangrijkste rugbytoernooi op het noordelijk halfrond. De deelnemende landen aan dit toernooi zijn: Engeland, Ierland, Schotland, Wales, Frankrijk en Italië. Lees meer »

Castelli di Severino Puglia

Nieuw bij ons in de winkel: Cantine Teanum, Castelli di Severino Puglia Rosso, Italië Cantine Teanum (je proeft de Romeinse invloeden) is een bijzonder wijnbedrijf in het zuiden van Italië. Kijk je naar de naam en het etiket op de fles dan zie je in gedachten al een tradi... Lees meer »

Likeur 't Gilliske

Hatseflats... Wie kent hem eigenlijk niet? Een markante ondernemer die ook nog eens een eigen televisieprogramma heeft. De meningen over Peter Gillis lopen nogal uiteen en ook over het programma. Het staat vast dat het een bijzonder succesvolle ondernemer is. Lees meer »

Aangepaste openingstijden december

De maand december is voor vrijwel iedereen de meest hectische maand van het jaar. Ook voor ons is er geen moment van stilzitten, maar dat weten wij inmiddels en vinden dat uiteraard helemaal niet erg. In de loop der jaren hebben we echter wel ervaring opgedaan om deze dru... Lees meer »

Philibert du Charme wijnen!

NIEUW!:Philibert du Charme wijnen uit Frankrijk We hebben onlangs 2 fantastische wijnen toegevoegd aan ons assortiment die een vermelding in de nieuwsbrief meer dan waard zijn. Deze wijnen worden gemaakt door de wijnmakers van Maisan La Vilette uit het zuiden van Frankrij... Lees meer »

Kerstpakketten/Relatiegeschenken

De maand december is net begonnen en daarmee zijn we begonnen aan de laatste maand van 2021. Vooral in deze periode wordt de waardering uitgesproken naar de mensen die veel voor je betekenen, werkzaam voor je zijn of zorgen voor een prettige samenwerking op de werkvloer. Lees meer »