"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

La Celia Argentinië

Nieuw bij ons in de winkel en letterlijk en figuurlijk een paradepaardje. Tijdens een online presentatie en proeverij heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de wijnen van dit prachtige wijnhuis. Onder leiding van Master of Wine Cees van Casteren hebben we de wijnen gepr... Lees meer »

Graham's Port proeverij = VOL

Deze proeverij is inmiddels volledig vol gereserveerd. Vrijdagavond 22 april staat de allereerste proeverij in het WijnZinnige Proeflokaal op de agenda. Na maanden overleggen, gesprekken en discussies is het eindelijk toegestaan om een proeverij te organiseren in ons proe... Lees meer »

Is this It? Grüner Veltliner

Is this it? Grüner Veltliner, Hongarije Deze Grüner Veltliner is onlangs bij ons in de winkel gearriveerd en daar zijn wij heel erg blij mee! Grüner Veltliner is dé druif voor witte wijnen uit Oostenrijk en daar staat hij dan ook het meest aangeplant. Is this It? is Lees meer »

Terugblik bezoek Peter Gillis

Zaterdag 19 februari kregen wij bezoek van niemand minder dan Peter Gillis. Bekend van het programma 'Massa is Kassa' en eigenaar van de Oostappen Groep (vakantieparken). Inmiddels heeft Gillis ook een eigen boek, maar de reden dat hij naar WijnZinnig Gendt is gekomen, he... Lees meer »

Adelphi Private Blend Whisky

Tijdelijk extra scherp geprijsd! Adelphi, als distilleerderij opgericht in 1826 is nu in Schotland een van de meest gewaardeerde Independent Bottlers van zeldzame en bijzondere Single maltwhisky's. In 1825 werd de Adelphi distilleerderij door de gebroeders Charles en Davi... Lees meer »

Plage du Sud wijnen

2 Nieuwe wijnen van Plage du Sud nu bij ons verkrijgbaar! Afgelopen jaar hebben we de rosé van Plage du Sud bij ons geïntroduceerd en nu is het de beurt aan de witte- en rode wijn. Beide wijnen zijn afkomstig uit het zuiden van Frankrijk en hebben ieder een eigen karakter. S Lees meer »

Bootleg Limoncello

Bootleg Limoncello en Orancello nieuw bij ons in de winkel. Eerst even wat informatie over de droogleggen in de VS (Bootleg) Van 1920 tot 1933 gold in Amerika een verbod op de productie en verkoop van alcohol. De drooglegging moest alcoholisme uitbannen. Lees meer »

Meet & Greet met Peter Gillis

Hatseflats nog eens aan toe...Hebben we toch mooi geregeld dat Peter en Nicol naar ons mooie Gendt komen! Kende da? Scoor een fles Gilliske en we zullen samen proosten. Een coole foto mag dan natuurlijk niet ontbreken. Ow ja, we zullen de worstenbroodjes niet vergeten... Lees meer »

Bodegas Cubero, Altaya Garnacha

Weer een prachtige wijn gevonden: Bodegas Cubero, Altaya Garnacha, Calatayud, Spanje Dit familiebedrijf is opgericht in 1953 in de omgeving van Calatayud. Op dit moment is de 2e genaratie Cubero aan het werk en ze hebben ervoor gezorgd dat er een stabiel wijnhuis staat wa... Lees meer »

Nieuwe bieren

Er wordt vaak gezegd in het begin van het nieuwe jaar: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nieuwe ronde is voor ons niet van toepassing, maar wel nieuwe dranken ;-) We hebben inmiddels het bierschap groter gemaakt en daar horen natuurlijk heerlijke nieuwe bieren in te staan. Lees meer »