"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Kings of Prohibition Chardonnay

Poeh, dat is een gave fles! Nieuw bij ons in de winkel en perfect op tijd voor de mooie zonnige avonden en de BBQ. Naast het drinken van deze wijn is hij ook nog eens heel goed geschikt om als geschenk te geven! Wat dacht je van Moederdag. Lees meer »

Terugblik Port proeverij

Vrijdag 22 april stond de allereerste proeverij in ons eigen proeflokaal op de agenda. Aangezien de zon zich nog niet heel uitbundig zou laten zien, hebben we gekozen om de proeverij in het teken te zetten van Graham's Port. Lees meer »

Koningsdag gesloten!

Woensdag 27 april (Koningsdag) zal WijnZinnig Gendt de hele dag gesloten zijn. Wij wensen iedereen een prachtige dag! Lees meer »

Gin/Tonic proeverij = VOL

Deze proeverij is inmiddels volledig vol gereserveerd. De tijd van cocktails en mixdranken komt er weer aan. Laten we hopen dat we dit seizoen kunnen genieten van veel zonnige dagen en daar hoort uiteraard een lekker passend glaasje bij. Lees meer »

La Celia Argentinië

Nieuw bij ons in de winkel en letterlijk en figuurlijk een paradepaardje. Tijdens een online presentatie en proeverij heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de wijnen van dit prachtige wijnhuis. Onder leiding van Master of Wine Cees van Casteren hebben we de wijnen gepr... Lees meer »

Graham's Port proeverij = VOL

Deze proeverij is inmiddels volledig vol gereserveerd. Vrijdagavond 22 april staat de allereerste proeverij in het WijnZinnige Proeflokaal op de agenda. Na maanden overleggen, gesprekken en discussies is het eindelijk toegestaan om een proeverij te organiseren in ons proe... Lees meer »

Is this It? Grüner Veltliner

Is this it? Grüner Veltliner, Hongarije Deze Grüner Veltliner is onlangs bij ons in de winkel gearriveerd en daar zijn wij heel erg blij mee! Grüner Veltliner is dé druif voor witte wijnen uit Oostenrijk en daar staat hij dan ook het meest aangeplant. Is this It? is Lees meer »

Terugblik bezoek Peter Gillis

Zaterdag 19 februari kregen wij bezoek van niemand minder dan Peter Gillis. Bekend van het programma 'Massa is Kassa' en eigenaar van de Oostappen Groep (vakantieparken). Inmiddels heeft Gillis ook een eigen boek, maar de reden dat hij naar WijnZinnig Gendt is gekomen, he... Lees meer »

Adelphi Private Blend Whisky

Tijdelijk extra scherp geprijsd! Adelphi, als distilleerderij opgericht in 1826 is nu in Schotland een van de meest gewaardeerde Independent Bottlers van zeldzame en bijzondere Single maltwhisky's. In 1825 werd de Adelphi distilleerderij door de gebroeders Charles en Davi... Lees meer »

Plage du Sud wijnen

2 Nieuwe wijnen van Plage du Sud nu bij ons verkrijgbaar! Afgelopen jaar hebben we de rosé van Plage du Sud bij ons geïntroduceerd en nu is het de beurt aan de witte- en rode wijn. Beide wijnen zijn afkomstig uit het zuiden van Frankrijk en hebben ieder een eigen karakter. S Lees meer »