"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Papa Quadrupel bier

Hij is weer voorradig! De grote flessen (75cl) Papa Quadrupel bier met wenskaartje. De voorraad is helaas niet heel erg groot, maar we kunnen toch heel veel Papa's blij maken met deze volle en rijke quadrupel. Lees meer »

Terugblik proeverijen

We hebben inmiddels weer een aantal mooie proeverijen mogen verzorgen. Proeverijen waarbij we uitgenodigd worden op locatie, proeverijen die we zelf organiseren bij een horecabedrijf en tegenwoordig ook in ons eigen proeflokaal. Lees meer »

Feudo Arancio uit Sicilië

Feudo Arancio is onderdeel van het grote Mezzacorona uit het noorden van Italië. Het is natuurlijk onwijs gaaf dat men vanuit het noorden van land ook in het zuiden aan de slag gaat en zelfs druivenrassen meenemen die normaal gesproken niet veel gebruikt worden op Sicilië. D Lees meer »

Gin Tonic proeverij Bemmel

Na de succesvolle Gin/Tonic proeverij bij De Klok Horeca Gendt, gaan we deze proeverij nu verzorgen bij Het Wapen van Bemmel. We zullen een 6-tal interessante Gin/Tonic's gaan proeven. Iedere Gin uiteraard met zijn eigen verhaal, ingrediënten en natuurlijk geur en smaak. Lees meer »

Kersenfeest Gendt 2022

In het weekend van 24, 25 en 26 juni staat Gendt weer op zijn grondvesten te schudden. Het Kersenfeest mag eindelijk weer georganiseerd worden! Volleybalvereniging Tweestroom en de Gendtse Winkeliers Vereniging organiseren dit jaar samen het Kersenfeest. Lees meer »

NIEUW: Bomba Sauvignon Blanc

Een bekende afbeelding van een bekende fles. De Bomba Tempranillo is al ruime tijd een grote hit in onze winkel. Een tijd geleden is men ook op de markt gekomen met een witte variant: Bomba Chardonnay. In deze wijn proefde wij niet de intensiteit, kwaliteit en het bomvoll... Lees meer »

Bubbels proeverij!!

We hebben uitsluitend nog plaats voor de proeverij van vrijdag 1 juli De zon gaat steeds meer schijnen en we verplaatsen ons van de woonkamer naar de tuin. Hoe mooi is het dan om te proosten met een heerlijk glas bubbels in je hand. Lees meer »

Clos de Corten Blanc de Cabernet

!! VERRASSEND NIEUW !! Radacini, Clos de Corten, Blanc de Cabernet, Moldavië Steeds meer wijnen uit het oosten van Europa weten de weg naar ons te vinden. Na wijnen uit Roemenië, Macedonië, Slovenië hebben we nu weer een nieuwe wijn uit Moldavië geselecteerd voor jullie. De w Lees meer »

Voorraden en prijzen...

Wanneer we naar het nieuws kijken of een krant openslaan dan lezen we eigenlijk al wekenlang dezelfde soort berichten: de oorlog in Oekraïne, stijgende brandstofprijzen, inflatie en alles wat onder invloed van deze punten een negatief effect hebben voor de consument. Lees meer »

Terugblik Whisky Proeverij Jock Shaw

Na een aantal keren verplaatst ivm corona konden we eindelijk weer met z'n allen genieten van heerlijke whisky en de prachtige entourage die Jock Shaw altijd weet te maken. De 'Jock Shaw Whisky Show' was dus weer als vanouds. Lees meer »