"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Aangepaste openingstijden

Ook wij gaan even heerlijk genieten van onze vakantie. We hebben het gelukkig weer voor elkaar gekregen om de winkel vrijwel onveranderd geopend te houden, maar er zijn wel kleine wijzigingen in een korte periode. Telefonisch zijn wij bereikbaar via: Lees meer »

Terugblik Gin Tonic Bemmel

Wowwwwww, wat was het een heerlijk feestje bij Het Wapen van Bemmel! Voor de eerste keer hebben wij hier samen met het team van Jasper Bergamin een proeverij mogen verzorgen. Nadat we vanaf het begin de wijnselectie hebben mogen maken voor het restaurant, vonden wij het w... Lees meer »

Terugblik Bubbels Proeverij

Vrijdag 1 en zaterdag 2 juli hebben we weer een toffe proeverij verzorgd in ons eigen proeflokaal. Het thema voor deze dagen was BUBBELS. De zon schijnt volop en er zijn ieder weekend wel gelegenheden om te proosten. Lees meer »

Galodoro Vinho Verde Portugal

Nieuw bij WijnZinnig Gendt: Galodoro Vinho Verde uit Portugal Vinho Verde is de grootste DOC van Portugal en het gebied valt samen met het regionale wijngebied Vinho Regional Minho. De wijngaarden van Casa de Vila Verde zijn gelegen rond het zonovergoten, historische here... Lees meer »

Vakantie!

Vakantie Vakantie Vakantie... We kunnen het nog wel veel vaker zeggen, maar de meeste mensen zijn toe aan vakantie. De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van de coronamaatregelen in het begin van het jaar en vervolgens zijn we weer 'vrij' gelaten en mochten we... Lees meer »

Krafbier!

Krafbieren zijn vanaf nu verkrijgbaar bij WijnZinnig in Gendt! Onlangs hebben we een leuke selectie bieren van Krafbier aan ons assortiment toegevoegd. Bieren die uitsluitend nog maar op blik afgevuld worden en ieder mijn zijn eigen verhaal. Lees meer »

Papa Quadrupel bier

Hij is weer voorradig! De grote flessen (75cl) Papa Quadrupel bier met wenskaartje. De voorraad is helaas niet heel erg groot, maar we kunnen toch heel veel Papa's blij maken met deze volle en rijke quadrupel. Lees meer »

Terugblik proeverijen

We hebben inmiddels weer een aantal mooie proeverijen mogen verzorgen. Proeverijen waarbij we uitgenodigd worden op locatie, proeverijen die we zelf organiseren bij een horecabedrijf en tegenwoordig ook in ons eigen proeflokaal. Lees meer »

Feudo Arancio uit Sicilië

Feudo Arancio is onderdeel van het grote Mezzacorona uit het noorden van Italië. Het is natuurlijk onwijs gaaf dat men vanuit het noorden van land ook in het zuiden aan de slag gaat en zelfs druivenrassen meenemen die normaal gesproken niet veel gebruikt worden op Sicilië. D Lees meer »

Gin Tonic proeverij Bemmel

Na de succesvolle Gin/Tonic proeverij bij De Klok Horeca Gendt, gaan we deze proeverij nu verzorgen bij Het Wapen van Bemmel. We zullen een 6-tal interessante Gin/Tonic's gaan proeven. Iedere Gin uiteraard met zijn eigen verhaal, ingrediënten en natuurlijk geur en smaak. Lees meer »