"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

licor 43 Fresco

Na de Orochata en Baristo is Licor 43 met een nieuw drankje op de markt gekomen. Om volledig in te spelen op het mooie terrasweer dat we mogen verwachten, is het dit keer een kant-en-klare cocktail geworden met een zomers tintje... Lees meer »

Kloovenburg wijnen Zuid Afrika

We hebben weer 2 fantastisch nieuwe wijnen in ons assortiment opgenomen uit Zuid Afrika. Naast de bekende wijnhuizen, hebben we nu 2 wijnen geselecteerd uit de Swartland regio. Kloovenburg Estate is gelegen in de Riebeek Valley in de regio Swartland. Lees meer »

Vaderdag bier van 't Uiltje

UILTJE BREWING COMPANY - FOR MY #1 New England IPA | Alc./Vol.: 6% For My #1 is een kneiterhard gehopte NEIPA bepakt met meer fruit dan een fruitkraam op zaterdagochtend. Tropisch fruit in de neus met tonen van sappige perzik, meloen, limoen en in de smaak subtiel gekaram... Lees meer »

Nieuw: Curious wijnen uit Spanje

Nieuw bij ons in Gendt en nieuw in Nederland! De wijnen van Curious komen uit La Mancha Spanje en bevatten ontzettend veel smaak. De wijnen zijn prettig om te drinken zonder vermoeiend of saai te worden en zeker niet straf, wrang of zuur. Lees meer »

Woal Brouwers, Krib 875, Stevig Blond

Woal Brouwers Krib 875 Stevig Blond 8.5% Het is en blijft bijzonder om een product op de markt te zetten dat niemand anders heeft. In het verleden heb ik een aantal wijnen in het buitenland gemaakt voor onze kinderen, het 5 jarig jubileum en afgelopen februari in Zuid Afr... Lees meer »

I ❤ Papa Whisky

Heb jij een Peated Whisky liefhebbende vader thuis? Speciaal voor de vaders die van geturfde whisky's houden komt Elixir Distillers met een speciale vaderdag botteling van hun Elements of Islay PEAT whisky. PEAT is een blended malt, gebotteld op 45% alc. Lees meer »

Vina Mancera Rueda Verdejo

WOW, dit is niet normaal! Al geruime tijd hebben wij deze Verdejo in ons assortiment en de meeste liefhebbers hebben deze al meerdere keren gedronken. De aankomende weken/maanden hopen wij natuurlijk op prachtig mooi weer zodat we heerlijk kunnen genieten van lekker eten... Lees meer »

Speciaal Bieren Proeverij

Dé Speciaal Bieren Proeverij Box Gelukkig kunnen we onze zeer gewaardeerde horeca collega's weer bezoeken in het restaurant, café, terras of andere gelegenheid. Het 'zomaar' een drankje doen is er helaas nog niet bij, maar daar kunnen wij jullie zeker bij helpen. N Lees meer »

Online Whisky Proeverij

De geplande whisky proeverij van 13 juni (eerdere datum 11 april) kan wegens de coronamaatregelen helaas ook niet doorgaan. De afgelopen weken hebben we, samen met Whisky Import Nederland, gekeken naar de mogelijkheden om deze proeverij online aan te kunnen bieden. Lees meer »

Zuidam Homemade Limoncello

Iedereen is al wel bekend met de likeuren, jenevers, gin en whisky van de familie Zuidam uit Baarle-Nassau. Voor dit seizoen hebben ze een heerlijke Limoncello geproduceerd. Hoe leuk, èn lekker voor Moederdag... Lees meer »