"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Fantini Novello 2022

Wederom weer geselecteerd voor jullie en inmiddels al in de winkel te vinden: Fantini Novello 2022 uit Italië. Al een aantal jaren geef ik de voorkeur van Novello uit Italië in plaats van Beaujolais Primeur wijn uit Frankrijk. D Lees meer »

De Oranje Kopstoot

De traditionele 'kopstoot' is natuurlijk een jonge jenever met een pilsje ernaast. De bedoeling is om de jonge jenever in één teug leeg te drinken. Door het hogere alcoholpercentage van jenever (35%) kan dit wat branderig overkomen. D Lees meer »

Per Te, Nero di Troia, Puglia

Per Te, Nero di Troia, Puglia, Italië Deze rode wijn uit de hak van de laars hebben wij nieuw in het assortiment. Tijdens de Italiaanse wijnproeverijen in ons proeflokaal hebben wij deze wijn geïntroduceerd en daar was iedereen bijzonder van onder de indruk. W Lees meer »

Millstone Single Malt Whisky Special #26

Millstone Dutch Single Malt Whisky, Special #26 Rivesaltes Cask 3 Years Old. Alweer een fantastische Special van de familie Zuidam uit Baarle-Nassau! Dit keer heeft de Single Malt whisky een rijping gehad in Rivesaltes wijnvaten uit het zuiden van Frankrijk. Lees meer »

Bo(c)kbieren. Het is er weer tijd voor!

Officieel start het seizoen van de bockbieren pas in het eerste weekend van oktober, maar dit jaar waren de meeste bokken wat ongeduldig... Waar normaal de grote brouwerijen al een aantal weken eerder de bieren uitleveren aan supermarkten en horecabedrijven, zijn ook de k... Lees meer »

Terugblik Italiaanse wijnproeverijen

Vrijdag 23 en zaterdag 24 september stond ons proeflokaal in het teken van Italiaanse wijnen. Na eerst alleen 24 september gepland te hebben, stroomde de aanmeldingen binnen. Direct hebben we besloten om ook 23 september te reserveren voor deze proeverij en ook deze avond... Lees meer »

Stroopwafel likeur

Denk je aan stroopwafels, dan denk je aan Hollandse gezelligheid. Een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij. Even geen haast, maar tijd voor elkaar. Dit typisch Nederlands product is wereldwijd even bekend als onze windmolens, grachten en klompen. Lees meer »

Feudo Arancio Nero d'Avola NIEUW!

Nu bij ons in de spotlight én op de wijnton: Feudo Arancio, Nero d'Avola, Italië Feudo Arancio is onderdeel van het grote Mezzacorona uit het noorden van Italië. Het is natuurlijk onwijs gaaf dat men vanuit het noorden van land ook in het zuiden aan de slag gaat en zelfs... Lees meer »

' WijnZinnige Plastic tassen'

Al enige tijd zijn we aan het zoeken naar vervanging voor onze plastic tassen. Gezien de situatie in de Wereld rondom het gebruik van plastic is het vrijwel onmogelijk om nieuwe tassen te laten produceren. Zeker na het 'verbod' op plastic tassen in winkels merken wij dat... Lees meer »

Aangepaste openingstijden

Ook wij gaan even heerlijk genieten van onze vakantie. We hebben het gelukkig weer voor elkaar gekregen om de winkel vrijwel onveranderd geopend te houden, maar er zijn wel kleine wijzigingen in een korte periode. Telefonisch zijn wij bereikbaar via: Lees meer »