"Life is too short to drink bad Drinks"

Wijn

Ons wijnassortiment bestaat inmiddels uit een paar honderd verschillende soorten. Het zijn er teveel om allemaal toe te lichten.

Een groot deel van onze vaste klanten hechten waarde aan een constante kwaliteit en smaak in de wijn. Hier hebben wij dan ook een vast kernassortiment voor geselecteerd. Wijnen die niet snel uit het schap zullen verdwijnen en die vrijwel ieder oogstjaar dezelfde kleur, geur en smaak hebben. Laten we het voor het gemak de 'huiswijnen' noemen.

Naast dit kernassortiment selecteren we het hele jaar door nieuwe wijnen. Wijnen die uniek zijn, bijzonder goed passen bij bepaalde gerechten of juist in een bepaald seizoen zich uitstekend laten zien.

De uitdaging is continu om een uitgebalanceerd, maar zeer verrassend assortiment aan te kunnen bieden. Er is dan ook niet één wijnleverancier, maar deze teller staat op ongeveer 17 verschillende leveranciers.

In onze winkel vinden we wijnen vanaf een prijsklasse van €5,00 per fles tot €.....

Exclusieve wijnen met een hoge waarde hebben wij niet standaard in onze winkel liggen, maar zijn via ons wel aan te kopen. Hierdoor hebben we geen limiet in bedrag wat wij voor u kunnen betekenen.