"Life is too short to drink bad Drinks"

Likeuren

Likeuren zijn er in overvloed.

In onze winkel hebben wij uiteraard het standaard assortiment likeuren. Hierbij valt te denken aan de traditionele Baileys, Koffiekaatje, Licor 43, Amaretto, Tia Maria etc etc.

Tegenwoordig zijn er in het land der likeuren ook ontzettend veel variaties toegevoegd aan de bestaande selectie en opkomende producten die unieke producten maken met een zeer onderscheidende smaak.

Wij werken bijvoorbeeld al geruime tijd met de producten van Zuidam en Dolce Cilento.

Bijzonder is natuurlijk de enige echte Gendtse Kersenlikeur. Het recept is van het Sprauwejagers Gilde uit Gendt (het verjagen van de spreeuwen die de kersen op willen eten), de kruik komt van Weduwe Joustra uit Sneek en het etiket is nog steeds het getekende exemplaar van Theo Joosten; één van de jagers... De productie van deze likeur ligt volledig in handen van een erkende producten van gedistilleerd producten. Dit omdat de hygiëne en productie gecontroleerd moet kunnen worden en nog belangrijker; gewaarborgd!

Neem een kijkje in onze winkel of vraag naar specifieke producten. Ook als wij deze even niet in het schap hebben staan, kunnen wij deze vrijwel zeker snel in Gendt hebben.