"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

WijnZinnig Gendt 10 jaar!

10-jarig jubileum WijnZinnig Gendt Het moment waarop WijnZinnig op 10 september 2010 officieel werd geopend kan ik me nog heel goed herinneren. Het was ontzettend druk voor de winkel en tijdens mijn korte woordje ging er met de stroomtoevoer iets niet helemaal goed. Lees meer »

Jubileum Acties!

Van donderdag 10 t/m zaterdag 12 september hebben wij een aantal zéér spectaculaire acties in de winkel. Dit om ons 10-jarig jubileum samen met jullie te vieren. Profiteer deze dagen van 10% korting op het hele assortiment (m.u.v. l Lees meer »

Wij zeggen BEDANKT!

10 jaar geleden opende Guido Lenting officieel de deuren van WijnZinnig Gendt. Een grote sprong in het onbekende qua ondernemerschap, maar het goede gevoel en vertrouwen was er vanaf het begin. De afgelopen 10 jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een speciaalzaak met ruim... Lees meer »

Esporáo, Vinho Verde, Portugal

Esporáo, Bico Amarelo, Vinho Verde, Portugal Vinho Verde is een van de oudste wijngebieden van Portugal. Gelegen in het noorden van het land heeft het lagere temperaturen, meer regen en vooral een bodem van graniet en dat maken deze wijnen uniek. Lees meer »

Jock Shaw Online Whisky Show

DEZE PROEVERIJ IS VOLLEDIG UITVERKOCHT! Whisky proeverij met Jock Shaw is omgezet naar een Jock Shaw Online Whisky Show! Helaas hebben we moeten besluiten om de whisky proeverij van 26 september uit de agenda te halen. Lees meer »

Pizzolato Rosé Spumante

Prachtige kleur, geweldige fles, fantastische mousserende wijn. We hebben het over Pizzolato Spumante Rosé uit Italië. Het wijngoed van de familie Pizzolato ligt in de streek Veneto in het Noord-Oosten van Italië. De Lees meer »

Gendtse Kermis 'Out of The Box'

WijnZinnig Gendt heeft ook heerlijke items in de Out of the Box gedaan. Jij gaat er toch zeker ook een bestellen! Hieronder het officiële persbericht van de schutterij. Sebastianus verplaatst schuttersfeest naar uw achtertuin! Lees meer »

Nieuwe Bieren!

Inmiddels is bekend dat het bierassortiment vrijwel wekelijks veranderingen ondergaat. We hebben een super samenwerking met 2 grote importeurs van speciaalbieren in Nederland. Dit zorgt ervoor dat er veel mogelijkheden zijn om nieuwe bieren in het schap te krijgen. Lees meer »

Brewdog Distillery Schotland

Het succes van de Brewdog bieren is bij vrijwel iedereen wel bekend, maar nu zijn er ook geweldige soorten Gin en Rum vanuit Schotland bij ons binnen gekomen. In 2007 is Brewdog begonnen met het brouwen van ambachtelijk bier en zijn zij één van de aanjagers geweest van de... Lees meer »

Terugblik Online Whisky Tasting

Helaas hebben we onze whisky proeverij van 13 juni bij Herberg de Doornenburg wegens Corona moeten annuleren. In samenwerking van Toon en Ans van Herberg de Doornenburg én Whisky Import Nederland zouden we een fantastische proeverij verzorgen met verrassende, onbekende en... Lees meer »