"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Terugblik Italiaanse wijnproeverijen

Vrijdag 23 en zaterdag 24 september stond ons proeflokaal in het teken van Italiaanse wijnen. Na eerst alleen 24 september gepland te hebben, stroomde de aanmeldingen binnen. Direct hebben we besloten om ook 23 september te reserveren voor deze proeverij en ook deze avond... Lees meer »

Stroopwafel likeur

Denk je aan stroopwafels, dan denk je aan Hollandse gezelligheid. Een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij. Even geen haast, maar tijd voor elkaar. Dit typisch Nederlands product is wereldwijd even bekend als onze windmolens, grachten en klompen. Lees meer »

Feudo Arancio Nero d'Avola NIEUW!

Nu bij ons in de spotlight én op de wijnton: Feudo Arancio, Nero d'Avola, Italië Feudo Arancio is onderdeel van het grote Mezzacorona uit het noorden van Italië. Het is natuurlijk onwijs gaaf dat men vanuit het noorden van land ook in het zuiden aan de slag gaat en zelfs... Lees meer »

' WijnZinnige Plastic tassen'

Al enige tijd zijn we aan het zoeken naar vervanging voor onze plastic tassen. Gezien de situatie in de Wereld rondom het gebruik van plastic is het vrijwel onmogelijk om nieuwe tassen te laten produceren. Zeker na het 'verbod' op plastic tassen in winkels merken wij dat... Lees meer »

Aangepaste openingstijden

Ook wij gaan even heerlijk genieten van onze vakantie. We hebben het gelukkig weer voor elkaar gekregen om de winkel vrijwel onveranderd geopend te houden, maar er zijn wel kleine wijzigingen in een korte periode. Telefonisch zijn wij bereikbaar via: Lees meer »

Terugblik Gin Tonic Bemmel

Wowwwwww, wat was het een heerlijk feestje bij Het Wapen van Bemmel! Voor de eerste keer hebben wij hier samen met het team van Jasper Bergamin een proeverij mogen verzorgen. Nadat we vanaf het begin de wijnselectie hebben mogen maken voor het restaurant, vonden wij het w... Lees meer »

Terugblik Bubbels Proeverij

Vrijdag 1 en zaterdag 2 juli hebben we weer een toffe proeverij verzorgd in ons eigen proeflokaal. Het thema voor deze dagen was BUBBELS. De zon schijnt volop en er zijn ieder weekend wel gelegenheden om te proosten. Lees meer »

Galodoro Vinho Verde Portugal

Nieuw bij WijnZinnig Gendt: Galodoro Vinho Verde uit Portugal Vinho Verde is de grootste DOC van Portugal en het gebied valt samen met het regionale wijngebied Vinho Regional Minho. De wijngaarden van Casa de Vila Verde zijn gelegen rond het zonovergoten, historische here... Lees meer »

Vakantie!

Vakantie Vakantie Vakantie... We kunnen het nog wel veel vaker zeggen, maar de meeste mensen zijn toe aan vakantie. De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van de coronamaatregelen in het begin van het jaar en vervolgens zijn we weer 'vrij' gelaten en mochten we... Lees meer »

Krafbier!

Krafbieren zijn vanaf nu verkrijgbaar bij WijnZinnig in Gendt! Onlangs hebben we een leuke selectie bieren van Krafbier aan ons assortiment toegevoegd. Bieren die uitsluitend nog maar op blik afgevuld worden en ieder mijn zijn eigen verhaal. Lees meer »