"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Terugblik Culinair Outside

Geschreven op

Deze middag startte om 13.00 uur in de zaal van De Klok Horeca Gendt. Met 54 enthousiaste personen zat deze dan ook volledig vol gereserveerd. Na een korte toelichting over de invulling van Culinair Outside (1 gerecht met 2 verschillende wijnen en de toelichting van beide... Lees meer »

Nieuwe nieuwsbrief module

Geschreven op

Samen met de nieuwe website hebben we ook de nieuwsbrief module volledig veranderd. Op de huidige manier kunnen we veel sneller, overzichtelijker en vooral veiliger de nieuwsbrieven naar ons grote klantenbestand mailen. Lees meer »

Nieuwe website

Geschreven op

Na een aantal jaren actief geweest te zijn met de vorige website, werd het tijd om deze te vervangen voor een nieuwe. Een overzichtelijke website waarin we het nieuws, de agenda en nieuwe producten beter kunnen bijwerken en u nog beter op de hoogte te kunnen houden van on... Lees meer »

Virtuele Whiskyreis Glenfiddich

Geschreven op

Een kijkje in de wondere wereld van whisky tijdens een virtuele rondleiding door de meest bekende distilleerderij van Schotland: Glenfiddich. Leer alles over het eeuwenoude ambacht van het distilleren van whisky. Lees meer »