"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Geschenkverpakkingen!

We zijn inmiddels aan de laatste maanden van 2020 begonnen en daarmee naderen ook de bekende feestdagen. Dit jaar zal alles anders zijn dan de afgelopen jaren, maar laten we met z'n allen proberen er toch een mooi feest van te maken. Lees meer »

á Table Foodproducten

á Table foodproducten Vorig jaar hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met een aantal heerlijke producten van á Table. Rondom de feestdagen zijn dit de ideale producten om je geschenk compleet te maken en je relaties, medewerkers of jezelf natuurlijk mee te verwennen... D Lees meer »

Nieuw! Vicente Gandía Wijnen

Nieuw bij WijnZinnig Gendt Onlangs hebben we de wijnen van Vicente Gandia bij ons in de winkel geproefd en dat was een zeer positieve verrassing in het glas! Dit Spaanse wijnhuis is in 1885 opgericht door (hoe kan ook anders) Vicente Gandia. Lees meer »

Groeten uit Gendt Likeur

Nieuw in Gendt en omstreken! Continu zijn we bezig met het zoeken naar nieuwe producten voor ons assortiment. Met ruim 10 jaar ervaring weten we inmiddels waar behoefte aan is en krijgen wij dit gelukkig van onze klanten ook te horen. Lees meer »

Stompetoren kaas

Door de aanhoudende vraag zijn ze er weer! De puntjes Stompetoren kaas met nu ook Pondjes kaas! Over Stompetoren: Stompetoren kaas wordt gemaakt van weidemelk. Onze koeien grazen en rusten in de wei. Daardoor zitten ze ‘lekkerder in hun vel’ en zijn ze gezonder. Het Lees meer »

Online Whisky Proeverij Tony van Rooijen

Weten jullie het nog? De onwijs gave virtuele whiskyreis met Glenfiddich in de Theaterkerk in Bemmel! Volledig uitverkochte zaal met een héle lange reservelijst. Het was een bijzondere avond door de locatie, door de whisky, door het publiek, maar bovenal door de Brand Amb... Lees meer »

Online Port Proeverij = VOL

Zaterdag 14 november gaan we onze eerder geplande Port Proeverij omzetten naar een Online Proeverij. Via het inmiddels bekende Zoom zullen we 6 verschillende soorten Port proeven van de wijnhuizen Taylor's en Croft. Lees meer »

Veel nieuwe wijnen!

Woehoee... We hebben toch gezegd dat de maand september in het teken zou staan van proeven, proeven en nog meer proeven? De afgelopen dagen zijn er een groot aantal nieuwe wijnen in het schap terecht gekomen. Stuk voor stuk wijnen met een verhaal. Lees meer »

Bo(c)kbieren; ze zijn er weer!

Dit weekend staat traditiegetrouw voor de start van het bo(c)kbier seizoen. De blaadjes vallen al met veel tegelijk uit de bomen, de wind begint harder te waaien en de temperaturen beginnen ook te dalen. Zo af en toe een regenbui en het beeld van de herfst is compleet. Lees meer »

Zuidam Distillers, Nederland

Onlangs zijn er weer een aantal prachtige producten van Zuidam Distillers aan ons assortiment toegevoegd. Niet omdat we deze eerder niet goed genoeg vonden, maar omdat ze stuk voor stuk helemaal nieuw zijn! Wat maakt de familie Van Zuidam toch geweldige producten. Lees meer »