"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Paul John 'Nirvana' Single Malt

Paul John Distilleries uit Goa, India staat wereldwijd bekend als producent van prachtige Single Malt Whisky. Naast de bekende serie whiskies waarbij ook turf gebruikt wordt, is onlangs deze nieuwe variant op fles gebracht: Lees meer »

Perdeberg wijnen uit Zuid Afrika

Na een lange proefsessie hebben we een aantal geweldige wijnen van Perdeberg Winery aan ons assortiment toegevoegd. Deze wijnen staan vanaf nu voor u klaar in de winkel: * Perdeberg Classic Collection Chenin Blanc * Perdeberg The Vineyard Collection Sauvignon Blanc * Perd... Lees meer »

Terugblik Kilkerran Tasting

Donderdagavond 14 maart zat de grote zaal van De Klok Horeca Gendt vol met 53 enthousiaste whiskyliefhebbers. Tijdens deze bijzondere proeverij hebben we Ronan Currie van de Glengyle Distillery als gastspreker. Lees meer »

Whisky- en Rum Snippers

In het verleden hebben we 'Pineut' in ons assortiment gehad. Verschillende kruiden/fruit met suiker in een flesje. Hierop Jenever schenken en je hebt na enige weken je eigen 'likeur'. Een leuk concept dat nu verder is ontwikkeld met smaken die mij in ieder geval meer aans... Lees meer »

Beauté du Sud wijnen NIEUW!

Afgelopen week hebben we 2 schoonheden uit het zuiden van Frankrijk geproefd en direct opgenomen in ons assortiment. Beauté du Sud wijnen zijn afkomstig uit het zuiden van Frankrijk (Languedoc/Roussillon) De Languedoc is in trek bij zowel wijndrinkers als wijnmakers. Lees meer »

Terugblik Masterclass Taylor's Port

Zaterdag 2 maart was de avond waar ik een aantal weken naartoe gewerkt heb: De Masterclass Taylor's Port bij De Klok Horeca Gendt. Naar aanleiding van mijn bezoek aan Taylor's in september 2018 ben ik aan de slag gegaan om een mooie, duidelijke en informatieve presentatie... Lees meer »

Pepi Lignana uit Toscane

Helemaal nieuw in ons assortiment! Pepi Lignana (Fattoria Il Casalone) produceert vooral rode wijn en zijn als één van de eerste bedrijven in Toscane gaan experimenteren met druivenrassen als Cabernet en Petit Verdot. G Lees meer »

Terugblik Whisky Tasting

Het Wapen van Rheden van Johan en Aloys is super veelzijdig. Naast de prachtige locatie, de smaakvolle gerechten en hartelijke service zijn er veel activiteiten mogelijk. We zijn gestart met een bokbiermiddag. Lees meer »

Nieuwe bieren in het schap

Afgelopen week hebben we weer een leuke selectie nieuwe bieren aan ons assortiment toegevoegd. Gezien de koude dagen die we nog gaan krijgen een focus op de stevige bieren. Daarnaast hebben we de elegante bieren niet uit het oog verloren. Nieuwe bieren in het schap: Lees meer »

Wild & Wijn Weekend 2019

Hij staat weer ingepland in onze agenda's: HET WILD & WIJN WEEKEND! Jaarlijks terugkerend, succesvol, smaakvol en gezellig weekend bij De Klok Horeca Gendt. 4 verschillende gerechten 8 verschillende wijnen en dat allemaal in sfeervolle setting. Lees meer »