"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Bombari in februari

Naast onze huiswijnen is BOMBA Tempranillo de meest verkochte rode wijn. Deze topper uit Spanje is gemaakt van de Tempranillo druif en zit bomvol fruit. Niet alleen fruit is te proeven, maar juist ook wat kruidigheid en kracht. Zonder zijn elegantie te verliezen... Lees meer »

Vacature!

Wil jij werken in een klein, maar gezellig team en heb jij interesse in diverse dranken (om te verkopen ;-)) Kennis hebben over de dranken is geen must. Als jij enthousiast bent en iets wilt leren dan komt het helemaal goed. Lees meer »

Extra Openingstijden

Lees meer »

Nespolino wijnen uit Emilia Romagna

Poderi dal Nespoli wijnen zijn sinds kort verkrijgbaar bij WijnZinnig Gendt. De 4e generatie staat inmiddels aan het roer bij dit prachtige bedrijf uit de Italiaanse streek Emilia Romagna. Een toepasselijke tekst van de 3e generatie staat hieronder omschreven. Lees meer »

Bo(c)kbieren en Bokkenjacht

Oktober is weer begonnen en dat betekent traditiegetrouw de start van het bockbier seizoen. Ook dit jaar hebben we weer een leuke selectie bockbieren weten te selecteren. Niet de standaard jongens, maar juist de kleinere brouwerijen. Op dit moment hebben wij in de winkel: Lees meer »

!NIEUW! Licor 43 Crème Brulée

Licor 43 Crème Brulée DE NIEUWSTE LICOR 43 IS IN GENDT... Vanaf nu is de nieuwste telg van de Licor 43 familie bij ons in de winkel verkrijgbaar.De bekende smaak van Licor 43, maar dan gecombineerd met de smaak van crème brulée en gezouten karamel. Dit Lees meer »

Dutch Single Blended Whisky

Nieuw van Zuidam en nieuw in Nederland. Smuggler'sTrail, Dutch Single Blended Whisky Deze single blended pot still distilled whisky is een blend van drie whisky's die allemaal zijn gedistilleerd in de pot stills van Zuidam Distillers. Lees meer »

Proosten met Oranje

Tijdens Koningsdag zijn er nog steeds veel mensen die vasthouden aan tradities. Proosten op ons Koningshuis mét een originele Oranjebitter. Vrijwel iedereen die een fles Oranjebitter komt halen, vind deze niet zo lekker, maar doet het puur voor de traditie. Lees meer »

Wolfberger Pinot Blanc 'Asperges'

Het 'Witte Goud' komt geleidelijk uit de grond en we zien ze steeds vaker ons het bord verschijnen: De asperges! Deze speciale “Cuvee Asperges” is gemaakt door Wolfberger uit de Elzas Frankrijk. Wolven kwamen tot de 19e eeuw voor de Vosges. In Lees meer »

Voorjaarsbieren

Het is nog even wachten op het echte voorjaar met een zonnetje en zachte temperaturen, maar de bieren hiervoor hebben we al wel in huis! De komende dagen zullen er diverse nieuwe bieren de weg naar WijnZinnig weten te vinden om het schap te vullen en daarna jullie koelkast. Lees meer »