"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Le Tufare wijnen uit Sicilië

Nieuw bij ons in de winkel: Le Tufare wijnen uit Sicilië Deze bijzonder smaakvolle wijnen komen van het vulkanisch eiland Sicilië en zijn vernoemd naar de grote verscheidenheid in steensoorten die te vinden zijn op het eiland. D Lees meer »

Vakantie/aangepast geopend

Ook tijdens deze vreemde en vooral vervelende corona periode, staat er gewoon een heerlijke zomervakantie op ons te wachten. De kinderen krijgen in onze regio op vrijdag 16 juli vakantie en aan de gesprekken in de winkel te horen, gaan we er goed van genieten. Lees meer »

Plage du Sud Rosé

Nu bij ons in de winkel: Plage du Sud Rosé, Frankrijk Pure elegantie en finesse! Subtiel zacht fruit, speels en smaakopwekkend. Perfect passend bij de zon, feest, salades en lichte gerechten met schaal- en schelpdieren. Proost! Lees meer »

Old Perth Original Sherry Matured

We starten de nieuwe maand met een heerlijke whisky die we ook nog eens lekker scherp geprijsd hebben: The Old Perth Original Sherry Matured De Old Perth The Original Sherry Matured is een blended malt whisky ter ere van de stad Perth gebotteld door de onafhankelijke bott... Lees meer »

Callesella Negroamaro

We hebben helaas afscheid moeten nemen van de Molto Purezza Negroamaro uit Italië, maar daar hebben we een hele mooie vervanger voor gevonden (al dan niet nóg lekkerder). Voor deze typische wijn uit het zuiden van Italië worden de druiven laat geoogst (eind september, beg... Lees meer »

Bier proeverij @ Home

Test je bierkennis: Wie herkent alle bierstijlen en mag zich kronen tot ultieme bierkenner? Ben je een beetje uitgekeken op al die ‘standaard’ bierpakketten, en wil je een bierproeverij een nieuwe dimensie geven? Ga Lees meer »

Eindelijk nieuw glaswerk!

Helaas zijn er door de maatregelen rondom corona geen mogelijkheden geweest om showrooms te bezoeken van onze glasleveranciers. Aangezien ik ieder glas ook daadwerkelijk in de hand gehad wil hebben om de kwaliteit te zien en voelen, was een bezoek van een vertegenwoordige... Lees meer »

Whisky leren proeven!

We hebben de afgelopen jaren veel whiskyproeverijen verzorgd bij onze horeca relaties. Volle zalen met aandachtig proevende (aankomende) liefhebbers en ambassadeurs van producenten uit Nederland, Schotland en Ierland. Lees meer »

Paul Mas Le Rosé Frankrijk

Wat een beauty... Na de introductie van de Paul Mas Le Blanc uit de Languedoc, hebben we nu ook de rosé van uit zuiden van Frankrijk naar Gendt gehaald. Er is veel geïnvesteerd in de wijngaard en dat proef je. D Lees meer »

Terugblik Online Whisky Tasting

De eerste dag van de maand mei stond direct in het teken van de online whiskyproeverij in samenwerking met Herman van der Meij. Met 55 deelnemers (uitverkocht ivm de beschikbare flessen) was er weer een zeer divers gezelschap online aanwezig. Lees meer »