"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Gran Maestro Appassimento Italië

Fantastische nieuwe wijnen uit het zuiden van Italië. Het mooie weer komt eraan en dan denkt iedereen aan de BBQ of tapas achtige gerechten. Deze wijnen sluiten zich daar naadloos op aan en zijn daarmee uitermate geschikt om te serveren.. Tot snel in de winkel! Lees meer »

Geslaagd! Geslaagd!

GEFELICITEERD!!! Er is iemand geslaagd en dat is altijd een reden voor een cadeautje en een feestje. Iets lekkers kopen voor de geslaagde is altijd leuk en als je weet waar hij of zij van houdt is dat ook nog eens erg makkelijk. Lees meer »

Terugblik Kaas & Wijn 2019

Kaas & Wijn zijn twee perfecte producten om met elkaar te combineren. Al veel proeverijen hebben we inguvuld met deze heerlijkheden en zaterdag 25 mei was er weer een. In een uitverkochte zaal van De Klok Horeca Gendt hebben ruim 50 personen genoten van 5 speciale kazen e... Lees meer »

Terugblik Cocktail Workshops

Zondag 19 mei was een stralende dag. Niet alleen het weer was zonnig en aangenaam, maar ook omdat de Cocktail Workshops op de agenda stonden!! Voor deze 2 sessies (de eerste sessie zat héél snel vol) hebben we gebruik mogen maken van het terras van Grand Café Nr. 19 Lees meer »

Terugblik Whiskey Tasting

Vrijdagavond 10 mei hebben we samen met De Klok Horeca Gendt een Ierse Whiskey proeverij georganiseerd. Waar we normaal gesproken 6 of 7 verschillende soorten proeven, zijn we deze avond aan de slag gegaan met 9 verrassende whiskeys, 1 cocktail en een rum... Lees meer »

Zuidam Cherry Gin!

Wat onwijs GAAF is deze Gin! Zuidam Distillers uit Baarle-Nassau hebben weer een prachtig product op de markt gebracht. Na de succesvolle Apple Gin is het nu de beurt aan de Cherry Gin. Helemaal geschikt natuurlijk met onze eigen Gendtse Kersenlikeur en het Kersenfeest ei... Lees meer »

Terre del Noce Pinot Grigio Rosé

Wordt dit DÉ ZOMER ROSÉ van 2019? Wij denken van wel, want deze rosé is zó elegant en subtiel... Cantine San Silvestro is een vooruitstrevende winery in Piëmonte. Grote namen als Barolo en Barbaresco worden in een modern jasje gestoken waardoor ze voor een breder publiek... Lees meer »

Bird Brewery 'Nog Eendje'

Het Lentebier van De Bird Brewery is dit jaar wederom fantastisch! Nog Eendje is een heerlijk fruitig blond lentebier met een aangename (amberachtige) kleur. Frisse hoparoma's en zachte karameltonen volgen elkaar op en met het zonnetje erbij nodigt dat absoluut uit om er... Lees meer »

OFYR Workshop

Dinsdagavond 21 mei organiseert Claassen Buitenbeleving uit Angeren een spectaculaire workshop om het gebruik van de OFYR beter onder de knie te krijgen of juist inspiratie op te doen om deze prachtige 'buitenkeuken' in huis te halen. Lees meer »

Paul John 'Nirvana' Single Malt

Paul John Distilleries uit Goa, India staat wereldwijd bekend als producent van prachtige Single Malt Whisky. Naast de bekende serie whiskies waarbij ook turf gebruikt wordt, is onlangs deze nieuwe variant op fles gebracht: Lees meer »