"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Nieuwe wijnen!

De afgelopen weken hebben wij zeker niet stil gezeten. Vele proeverijen bezocht en bezoek gekregen van importeurs en wijnmakers. Tijdens deze proeverijen zijn er ontzettend veel wijnen open gemaakt om te proeven. Lees meer »

Assortiment Proeverij 2019

Zondag 3 november staat wederom de jaarlijkse Assortiment Proeverij van WijnZinnig Gendt op het programma. Tijdens deze gezellige middag heeft u de mogelijkheid om zo'n 75 wijnen te proeven waarvan een groot deel nieuw is. Lees meer »

Terugblik bezoek Teeling Whiskey

Er zijn ontelbaar veel mooie momenten te omschrijven rondom mijn hobby: WijnZinnig Gendt. Naast het dagelijks contact met hele leuke klanten in de winkel, leveranciers, producenten en collega's is het proeven van deze dranken ook iets bijzonders. Lees meer »

Bokkende Bokbieren

HEERLIJK! Ze zijn er weer: de bo(c)kbieren 2019! Ook dit jaar zijn wij erg druk geweest met het samenstellen van een uniek assortiment bockbieren. Naar ons idee kunnen wij ook dit jaar een 21-tal smaakvolle en toch onderscheidende bieren presenteren. Lees meer »

Balcones Whisky Tasting

Zaterdag 30 november organiseren wij een smaakvolle whisky tasting die volledig in het teken staat van de Balcones Distillery uit Texas. De avond zal onder leiding staan van Brand Ambassador Norbert Tebarts. De plaatsen zijn zeer beperkt! Datum: Lees meer »

Steptember. Help jij mee?

Onze lieve vriend Mats Rutjes heeft een héél belangrijke boodschap voor jullie! Wij dragen ons steentje ook absoluut bij, maar zoals ik vaker roep: "Samen bereik je veel meer dan alleen". https://event.steptember.nl/donate/onbehalfof?id Lees meer »

Collega gezocht!

Door de toenemende drukte, de aankomende feestdagen én de spannende toekomstplannen zoeken wij een collega! Mail, stuur of breng je motivatie en CV dan snel naar WijnZinnig Gendt en wie weet proeven we binnenkort samen nieuwe producten voor het assoritment. Lees meer »

Whisky van GlenAllachie

Nieuw bij ons in de winkel: de whisky van de GlanAllachie Distillery uit Schotland. GlenAllachie 8 Years old: Deze 8 jaar oude gelimiteerde single malt whisky werd eerst gerijpt in de beste Amerikaanse vaten en daarna in Rye Quarter Casks van de Koval distilleerderij in C... Lees meer »

Nieuw: Le Petit Berticot Sauvignon Blanc

Omdat we nog heerlijke zomerse en na zomerse avonden in het vooruitzicht hebben!! Met de Le Petit Berticot-serie introduceert het bedrijf een aantal gemakkelijke en soepele wijnen dat opvalt vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Lees meer »

Werkbezoek Teeling Whiskey Dublin

Stilstaan is achteruit gaan! Kennis is macht! Van leren wordt je nooit dom! Om bovenstaande redenen én omdat het gewoon fantastisch leuk is, bezoek ik van 8 t/m 10 september de Teeling Whiskey Distillery in Dublin. Lees meer »