"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Terugblik Assortiment Proeverij

Geschreven op

Wat was het weer een fantastische middag... Dat de jaarlijkse Assortiment Proeverij druk bezocht zou worden, hadden we vooraf al een beetje in de gaten, maar zondag 29 oktober overtrof alle verwachtingen. Tussen 13.00 en 17.00 uur was iedereen welkom bij De Klok Horeca Ge... Lees meer »

Relatiegeschenken / Kerstpakketten

Geschreven op

De meeste mensen zullen er nog niet mee bezig zijn, maar wij zijn al volop in beweging voor de relatiegeschenken en kerstpakketten. Het is altijd leuk om relaties en medewerkers extra in het zonnetje te zetten tijdens de feestdagen. Lees meer »

Actie Glenfiddich 12 Years

Geschreven op

Glenfiddich 12 Years Old is de populairste Single Malt Whisky ter wereld en wordt wereldwijd in zo'n 180 landen verkocht. De whisky komt in de herkenbare groene, driehoekige fles, die in de zestiger jaren van de vorige eeuw door Alexander Grant Gordon werd geïntroduceerd. Lees meer »

Wild & Wijn Weekend

Geschreven op

Zaterdag 21 en Zondag 22 oktober stond volledig in het teken van het Wild & Wijn Weekend van WijnZinnig Gendt en De Klok Horeca Gendt. Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement, worden een 4-tal gerechten geserveerd die volledig op het wildseizoen zijn gebaseerd. Lees meer »

Terugblik Virtuele Whiskyreis Glenfiddich

Geschreven op

Vrijdag 22 september stond de Theaterkerk in Bemmel volledig in het teken van een door WijnZinnig Gendt georganiseerde Virtuele Whiskyreis inclusief proeverij. Maar liefst 239! (beginnende) whisky liefhebbers hebben genoten van deze bijzondere avond op een bijzondere loca... Lees meer »

Bo(c)kbieren; ze zijn er weer!

Geschreven op

Officieel start het seizoen van de bockbieren pas in het eerste weekend van oktober, maar dit jaar waren de meeste bokken wat ongeduldig... Waar normaal de grote brouwerijen al een aantal weken eerder de bieren uitleveren aan supermarkten en horecabedrijven, zijn ook de k... Lees meer »

Terugblik Masterclass Rum

Geschreven op

Zaterdag 30 september hebben wij voor de eerste keer een Masterclass Rum georganiseerd. Met wederom een 'uitverkochte' zaal zijn we om 20.00 uur begonnen aan de Masterclass die volledig in het teken stond van El Dorado Rum uit Guyana. Lees meer »

Cuvée Mels is in Nederland!

Geschreven op

Na lang voorbereiden is het dan eindelijk zo ver! Herdade da Calada 'Cuvée Mels' uit Portugal is in Gendt gearriveerd. Vorig jaar ben ik samen met de importeur en een aantal collega ondernemers naar Portugal geweest om een bezoek te brengen aan ondere Herdade da Calada i... Lees meer »

Nieuwe wijnen uit Rioja Spanje

Geschreven op

Bodega Heredad Pangua Sodupe Na een interessante proeverij met de wijnen van deze Bodega, hebben we besloten om een deel van deze wijn in ons assortiment op te nemen. Waarom? Omdat ze onderscheidend zijn, zéér smaakvol, complex, verrassend en heel goed passen bij een di... Lees meer »

Virtuele Whiskyreis bijna UITVERKOCHT

Geschreven op

LET OP! REEDS GERESERVEERDE KAARTEN DIEN UITERLIJK ZATERDAG 9 SEPTEMBER OPGEHAALD TE ZIJN. NA DEZE DATUM ZULLEN DE KAARTEN VRIJ GEGEVEN WORDEN VOOR DE LOSSE VERKOOP. ER ZIJN NU NOG MAAR 20 KAARTEN BESCHIKBAAR! Lees meer »