"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Aangepaste openingstijden

Lep op onze aangepaste openingstijden rondom de jaarwisseling! Lees meer »

Terugblik Balcones Whisky

De laatste dag van november stond bij ons in het teken van de Balcones Whisky Tasting. Onder leiding van Norbert Tebarts van Whisky4All hebben we deze avond een 5-tal verrassende whisky uit Texas geproefd en een 'instap' Bourbon. Lees meer »

3 Passo Rosso Italië

Wat een fanastische wijn hebben we kunnen selecteren voor de feestmaand december! 3 Passo Rosso uit het zuiden van Italië De wijn is gemaakt van de druiven Sangiovese, Primitivo en Negroamaro. 3 Passo staat voor de 3 kenmerkende fases van productie die deze wijn zijn prac... Lees meer »

Gendtse Kerstmarkt

Zondag 15 december staat wederom in het teken van de altijd gezellige Gendtse Kerstmarkt. Uiteraard is WijnZinnig Gendt daar ook bij en is de winkel de hele dag geopend! Diverse kramen zijn gevuld met ieder een uniek en eigen product en allen afkomstig uit Gendt en omgevi... Lees meer »

Terugblik Assortiment Proeverij

Voor de 9e keer organiseerde wij de jaarljkse Assortimentsproeverij. Tijdens deze middag bij De Klok Horeca Gendt hadden de bezoekers de mogelijkheid om maar liefst 74 verschillende wijnen te proeven. Aanwezige importeurs konden de gasten voorzien van alle antwoorden op v... Lees meer »

Relatiegeschenken/Kerstpakketten

De maand december is net begonnen en daarmee zijn we begonnen aan de laatste maand van 2019. Vooral in deze periode wordt de waardering uitgesproken naar de mensen die veel voor je betekenen, werkzaam voor je zijn of zorgen voor een prettige samenwerking op de werkvloer. Lees meer »

Kaas, Nootjes en Worst

Wat is er nou lekkerder bij een flesje wijn dan een smaakvol nootje, goed stuk kaas met dipper of een stukje worst met kruiden en peper? Juist om aan deze behoefte te voldoen, zijn wij op pad gegaan om nieuwe kaasjes en nootjes te zoeken. Lees meer »

Intocht Sinterklaas 2019

Ook dit jaar komt de Goedheiligman naar ons mooie dorp Gendt. Ik wil geen politiek standpunt innemen, maar wat een groot kinderfeest is dat altijd in het dorp en laten we hopen dat het altijd zo blijft. Ook dit jaar organiseert de Gendtse Winkeliers Vereniging een Pietens... Lees meer »

Terugblik Wild & Wijn Weekend

Het weekend van 18 en 19 oktober stond weer volledig in het teken van het Gendtse Wild & Wijn Weekend. In de sfeervolle zaal van De Klok Horeca Gendt hebben in totaal 110 gasten genoten van 4 bijzondere gerechten en 8 verschillende en nieuwe wijnen. Lees meer »

Nieuwe wijnen!

De afgelopen weken hebben wij zeker niet stil gezeten. Vele proeverijen bezocht en bezoek gekregen van importeurs en wijnmakers. Tijdens deze proeverijen zijn er ontzettend veel wijnen open gemaakt om te proeven. Lees meer »