"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Glen Scotia Double Cask Whisky

Wat een pareltje van een whisky hebben in het schap gezet! Glen Scotia Double Cask Single Malt Glen Scotia Double Cask is een klassieke Campbeltown malt met een geweldige history van whisky maken sinds 1832. De whisky wordt afgewerkt in een combinatie van nieuwe bourbon v... Lees meer »

Nieuwe Zuidam producten!

Nadat we eindelijk weer een beurs hebben kunnen bezoeken, hebben de direct van de gelegenheid gebruikt gemaakt om met de familie Zuidam uit Baarle Nassau af te spreken. Zeker richting het najaar heeft dit familiebedrijf perfecte dranken en geschenken. Lees meer »

Bodegas Piedemonte Cuatro Tierras

Deze week bij ons binnen gekomen en direct al een groot succes: Bodegas Piedemonte Cuatro Tierras. In het jaar 1992 zag Bodegas Piedemonte het levenslicht. Het was een groep wijnboeren die in de Navarra streek hun krachten wilde bundelen. Lees meer »

Stroopwafel likeur

Denk je aan stroopwafels, dan denk je aan Hollandse gezelligheid. Een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij. Even geen haast, maar tijd voor elkaar. Dit typisch Nederlands product is wereldwijd even bekend als onze windmolens, grachten en klompen. Lees meer »

Het WijnZinnige Proeflokaal

Na een lange tijd hard werken (vooral mijn vader) is het proeflokaal dan eindelijk klaar voor gebruik. Zo zou je zeggen, want op dit moment is er nog geen goedkeuring van de Gemeente Lingewaard om in deze ruimte proeverijen te organiseren. Lees meer »

Taylor's Historic Collection Port

Wat hebben we een geluk dat we beslag hebben weten te leggen op een mooi aantal flessen Taylor's Historic Collection Limited Edition lll Er is nu een mogelijkheid om deze port te reserveren. We verwachten dat hij eind september/begin oktober in Gendt geleverd kan worden. Lees meer »

Whisky Proeverij Jock Shaw

Eindelijk mogen we weer uitkijken naar een gezellige whisky proeverij. Na lange tijd afwezigheid door corona en daardoor uitsluitend online proeverijen, komt niemand minder dan Jock Shaw op zaterdag 27 november naar Gendt! Lees meer »

Nieuw gezicht in de winkel!

We zijn heel blij te kunnen melden dat we per direct een nieuwe medewerker in huis hebben. Naast Marianne die al jaren een vast gezicht is in de winkel komt Noah Guijt iedere zaterdag en tussentijds ook andere dagen ons helpen in de winkel. Lees meer »

Wild & Wijn Bistro Bar Proef = VOL

WILD & WIJN 2021 IS VOLLEDIG VOL GERESERVEERD! Eindelijk kunnen we het altijd geweldige en gezellige Wild & Wijn Weekend in Gendt weer organiseren. Dit keer gaan we het weekend verzorgen op zaterdag 13 en zondag 14 november. Lees meer »

Le Tufare wijnen uit Sicilië

Nieuw bij ons in de winkel: Le Tufare wijnen uit Sicilië Deze bijzonder smaakvolle wijnen komen van het vulkanisch eiland Sicilië en zijn vernoemd naar de grote verscheidenheid in steensoorten die te vinden zijn op het eiland. D Lees meer »