"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Nieuwe wijnen!

De afgelopen maand zijn we al voorzichtig begonnen met het selecteren van nieuwe wijnen. De zomer is nu natuurlijk nog in volle gang, maar de voorbereidingen voor het najaar zijn bij ons al begonnen! De aankomende maand en ook de maand september zullen volledig gebruikt w... Lees meer »

Bezoek Fontefico in Italië

Tijdens onze heerlijke vakantie in het pitoreske plaatsje Vasto in Italië hebben we heerlijke wijnen gedronken. Naast het echte vakantiegevoel met onze kinderen aan het zwembad, het prachtige strand, de leuke uitstapjes en het heerlijke eten, hebben we toch een middag ing... Lees meer »

Terugblik Wijn Spijs Tour

Zondag 29 juli stond de 1e editie van de Gendtse Wijn Spijs Fietstour op het programma. Tijdens deze middag zijn we met 30 enthousiaste gasten om 13.00 uur gestart bij De Klok Horeca Gendt met een alcoholvrije Mojito. Lees meer »

Duo de Mers is dé Mosselwijn

Nieuw in ons assortiment is volgens velen de Mosselwijn van 2018: Duo de Mers Sauvignon Blanc/Viognier uit Frankrijk. De naam ‘Duo des Mers’ is geïnspireerd op de twee verschillende herkomstgebieden waar de druiven voor deze wijn vandaan komen. Hier Lees meer »

Ofyr Outdoor Cooking

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. V Lees meer »

Sierra Noble Sauvignon Blanc

Sierra Noble Sauvignon Blanc uit Chili is onze nieuwe actiewijn! De zomer is gestart en we gaan ons nu volledig richten op de vakantie, de tuinfeestjes en de de vele barbecues. Geen ingewikkelde wijnen wil je dan serveren, maar gewoon iets lekkers... Lees meer »

Terugblik Gin / Tonic workshops

Zondag 10 juni was een dag die volledig in het teken stond van Gin/Tonic. Tijdens een tweetal workshops (13.00 uur en 15.30 uur) hebben de gasten het verhaal achter het product Gin aangehoord. Uiteraard twee volledig uitverkcohte sessies! Lees meer »

Nieuwe data wijncursus SDEN 1

Na de twee succesvolle basiscursussen wijn volgens de normering van SDEN 1 in het voorjaar, hebben we inmiddels een nieuwe datum ingepland voor dezelfde cursus in het najaar. Hieronder meer informatie over de inhoud van deze cursus en de kosten. Lees meer »

Licor 43 BARISTO

Licor 43 Baristo is de opvolger van de Licor 43 Orochata. De Baristo wordt omschreven als complex en elegant van smaak. Een melange van een vernieuwde samenstelling van Licor 43 Original met zeldzame exotische koffiebonen uit de Canarische eilanden. Lees meer »

Vaderdag!

Zondag 17 juni is het weer jaarlijkse Vaderdag. Een dag waarin we onze vaders extra in het zonnetje zetten voor alle liefde, aandacht en hulp die ze ons altijd geven. Maar we denken natuurlijk ook aan alle vaders die niet meer bij ons zijn, maar ook altijd voor ons klaar... Lees meer »