"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Dutch Single Blended Whisky

Nieuw van Zuidam en nieuw in Nederland. Smuggler'sTrail, Dutch Single Blended Whisky Deze single blended pot still distilled whisky is een blend van drie whisky's die allemaal zijn gedistilleerd in de pot stills van Zuidam Distillers. Lees meer »

Proosten met Oranje

Tijdens Koningsdag zijn er nog steeds veel mensen die vasthouden aan tradities. Proosten op ons Koningshuis mét een originele Oranjebitter. Vrijwel iedereen die een fles Oranjebitter komt halen, vind deze niet zo lekker, maar doet het puur voor de traditie. Lees meer »

Wolfberger Pinot Blanc 'Asperges'

Het 'Witte Goud' komt geleidelijk uit de grond en we zien ze steeds vaker ons het bord verschijnen: De asperges! Deze speciale “Cuvee Asperges” is gemaakt door Wolfberger uit de Elzas Frankrijk. Wolven kwamen tot de 19e eeuw voor de Vosges. In Lees meer »

Voorjaarsbieren

Het is nog even wachten op het echte voorjaar met een zonnetje en zachte temperaturen, maar de bieren hiervoor hebben we al wel in huis! De komende dagen zullen er diverse nieuwe bieren de weg naar WijnZinnig weten te vinden om het schap te vullen en daarna jullie koelkast. Lees meer »

Onze Nederlandse Gin

Nieuw bij WijnZinnig in Gendt! ORANJE (Onze Nederlandse Gin) is een onderscheidende en koninklijke gin die ontwikkeld is door 4 Oranje vrienden in nauwe samenwerking met Sterkstokers, een ambachtelijke en kleinschalige stokerij. Lees meer »

Bomba Monastrell Rosé

De BOMBA familie is compleet! De lente is inmiddels begonnen, maar echt zonnig weer hebben we helaas nog niet. Maar zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, dan hebben wij daar een perfect vriendje/vriendinnetje bij... Lees meer »

Finca San Carlos Malbec

Finca San Carlos Malbec (organic) De wijngaarden van Belhara Estate bevinden zich op grote hoogte in de prestigieuze Uco-vallei en Lujan de Cuyo van Mendoza. Stephen Paul Huse, eigenaar en directeur van wijnbereiding, studeerde aan de Universiteit van Bordeaux en behaalde... Lees meer »

Port proeverij Ferreira

Voordat we ons gaan voorbereiden op de lente en de daarbij behorende proeverijen, gaan we toch nog een keer aan de slag met een nieuwe port proeverij. Naast de vele proeverijen die we de afgelopen jaren al hebben verzorgd, hebben we nu een prachtig nieuw porthuis gevonden... Lees meer »

Westvleteren XII verkrijgbaar...

Onlangs hebben wij een zeer beperkte hoeveelheid Westvleteren XII bij ons ontvangen. Smaak & Omschrijving De Westvleteren XII is een voortreffelijk trappistenbier, gul en een machtige gemoute en gekarameliseerde smaak. Lees meer »

Lefort Whisky Francais

Lefort Whisky Francais Het bestaansrecht van Franse whisky. Het woord whisky wordt logischerwijs meestal in verband gebracht met Schotland. ​Frankrijk voldoet echter ook ruimschoots aan de voorwaarden om whisky’s van hoge kwaliteit kunnen te produceren. ​Zo Lees meer »