"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Pepi Lignana uit Toscane

Helemaal nieuw in ons assortiment! Pepi Lignana (Fattoria Il Casalone) produceert vooral rode wijn en zijn als één van de eerste bedrijven in Toscane gaan experimenteren met druivenrassen als Cabernet en Petit Verdot. G Lees meer »

Terugblik Whisky Tasting

Het Wapen van Rheden van Johan en Aloys is super veelzijdig. Naast de prachtige locatie, de smaakvolle gerechten en hartelijke service zijn er veel activiteiten mogelijk. We zijn gestart met een bokbiermiddag. Lees meer »

Nieuwe bieren in het schap

Afgelopen week hebben we weer een leuke selectie nieuwe bieren aan ons assortiment toegevoegd. Gezien de koude dagen die we nog gaan krijgen een focus op de stevige bieren. Daarnaast hebben we de elegante bieren niet uit het oog verloren. Nieuwe bieren in het schap: Lees meer »

Wild & Wijn Weekend 2019

Hij staat weer ingepland in onze agenda's: HET WILD & WIJN WEEKEND! Jaarlijks terugkerend, succesvol, smaakvol en gezellig weekend bij De Klok Horeca Gendt. 4 verschillende gerechten 8 verschillende wijnen en dat allemaal in sfeervolle setting. Lees meer »

Fine Wine / Grill & Chill

HELEMAAL NIEUW! Vorig jaar hebben De Klok Horeca Gendt en WijnZinnig een prachtige middag georganiseerd in Gendt. Tijdens deze middag zijn we per fiets naar 5 verschillende locaties gegaan in ons mooie dorp Gendt. Lees meer »

Kaas & Wijn Proeverij

Na een korte afwezigheid komt zaterdag 25 mei Babs de Bijl naar Gendt om samen met WijnZinnig een super toffe Kaas & Wijn proeverij te verzorgen. Al een aantal jaren is Babs eigenaresse van Babsies Kaas- Wijn en Delicatessen in Bemmel. Lees meer »

Irish Whiskey Night

Vrijdagavond 10 mei komt Meesterschenker Fritz Harig naar Gendt om een humorvolle, informatieve en smaakvolle proeverij te verzorgen. Met vijfentwintig jaar horeca-ervaring kun je zeggen dat Fritz Harig weet van de hoed en de rand. Lees meer »

Bomba! wijn nieuw in het schap

Helemaal nieuw in ons assortiment! Deze wijn uit Spanje is gemaakt van de druif Tempranillo en zit bomvol zacht fruit. Ondanks dat de wijn 3 maanden gerijpt heeft in eikenhouten vaten blijft het fruit de wijn domineren. Lees meer »

Whisky Proeverij Glengyle

Donderdag 14 maart komt David Allen van de Glengyle Distillery uit Campeltown naar Gendt om een prachtige presentatie te geven over de Kilkerran Single Malt Whisky. Naast een aantal van deze Single Malts neemt David ook een aantal Cask Samples mee om de aanwezige mensen t... Lees meer »

Tarapaca uit Chili nieuw in Gendt

Vina Tarapaca uit Chili nu nieuw bij WijnZinnig Gendt in het assortiment! De wijnen uit Chili zijn over het algemeen, volle krachtige wijnen met een aantrekkelijke fruitigheid. Ze worden goed gewaardeerd door de Nederlandse consument. Lees meer »