"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Aspergewijnen 2020

De tijd dat de asperges weer op ons bord komen, is bijna aangebroken. Zelf vind ik het prachtig dat we vrijwel ieder seizoen een bepaald product voor een korte periode kunnen gebruiken en er daardoor extra van kunnen genieten. Lees meer »

Voorjaarsbieren!

Aankomend weekend stijgen de temperaturen naar heerlijke voorjaarscijfers. De afgelopen twee weken hebben veel mensen de tijd gebruikt om de tuin schoon en gebruiksklaar te maken. Wat zou het dan lekker zijn om met een heerlijk fris voorjaarsbiertje te genieten in je tuin... Lees meer »

Dé zomer rosé van 2020?

Calusari Pinot Grigio Rosé, Macedonië Deze rosé gemaakt van de Pinot Grigio druif heeft veel te bieden. Een geur van zuurstokje’s en frambozen. De smaak is verrassend fris. Lichte kruidigheid, gecombineerd met rijpe, lichtzoet fruit. Lich Lees meer »

Tullibardine 15 Years

TULLIBARDINE HIGHLAND SINGLE MALT 15 YEARS Vanaf nu bij ons bij WijnZinnig Gendt verkrijgbaar! Wil je hem eerst even proeven? Geef ik dit aan ons door en we zorgen ervoor! "Het is nu tijd voor kenners van Tullibardine om deze unieke Highland Single Malt te ontdekken, een... Lees meer »

Corona Virus

BELANGRIJKE MEDEDELING! WijnZinnig Gendt blijft (vooralsnog) gewoon open‼️ Helaas moeten de horeca bedrijven en sport kantines sluiten. Dit zal veel van onze relaties treffen en wij leven enorm mee met deze bedrijven de komende weken. Ben Lees meer »

4 toppers héél goedkoop!

Deze maand hebben we een 4-tal dranken zéér scherp gesprijsd! We hebben absoluut niet gekozen voor dranken waar wij afscheid van gaan nemen of dranken die vrijwel niet verkocht worden, maar juist die heel veel verkocht worden! H Lees meer »

Veel nieuwe bieren!

De markt van speciaalbieren is ontzettend in beweging. Iedere dag komen er wel nieuwe speciaalbieren bij, worden kleine brouwerijen overgenomen door grote brouwerijen en komen er toch ook steeds nieuwe microbrouwerijen/brouwinitiatieven bij. Lees meer »

Macedonische wijn in Gendt

Nieuw bij ons in de winkel zijn de wijnen van Ezimit Vino uit Macedonië. Ezimit Vino is een wijnproducent die druiven teelt en wijnen maakt volgens de eeuwenoude traditie, maar daarbij ook high tech innovaties toepast. Lees meer »

Verslag reis Zuid Afrika

Zo'n 10 jaar geleden mocht ik, na het winnen van een Nationale wijn/spijs wedstrijd, voor het eerst een bezoek brengen aan het prachtige Zuid Afrika. Tijdens deze reis heb ik een flink aantal producenten mogen bezoeken en ervaren wat de verschillen in klimaat zijn in de d... Lees meer »

Speyside Distillery

Sinds kort zijn een aantal whiskies van de Speyside Distillery bij ons in Gendt gearriveerd. Alle 3 de varianten zijn te proeven in de winkel! De Speyside distilleerderij, gelegen in de prachtige Cairngorm Mountains, staat bekend als een van de mooiste Schotse distilleerd... Lees meer »