"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Online wijn proeverij

Na een aantal online port proeverijen gegeven te hebben en natuurlijk onze online whisky proeverijen is het nu toch echt tijd voor de eerste Online Wijn Proeverij. Gezien de huidige situatie met het corona virus is het natuurlijk niet mogelijk om in een horecagelegenheid... Lees meer »

Cigale wijnen NIEUW!

Tsja, wat heeft dit beestje nou te maken met deze nieuwe wijnen? Nou dat zal ik uitleggen: Hét geluid van de zomer in Zuid-Frankrijk is het ‘zingen’ van de cigales (cicaden). Soms alleen zachtjes op de achtergrond, maar op andere plaatsen weer oorverdovend hard en overhee... Lees meer »

Véél nieuwe bieren

Tot nu toe 17 nieuwe bieren in het schap! Ook voor de liefhebber van speciaalbieren zijn we op zoek gegaan naar nieuwe en verrassende bieren. De lage temperaturen vragen nog steeds naar bieren die rijk van smaak zijn, krachtige aroma's hebben en soms ook hoger in alcohol. Lees meer »

Rock & Roll(e) wijnen!

Rock ’n Rolle vier vrienden en een dijk van een wijn. Vanaf 10 februari nieuw bij ons in de winkel en wij kunnen niet wachten. Geweldige wijnen, toffe uitstraling, coole playlists en ook nog eens gewoon fijn geprijsd! H Lees meer »

Liv 'n Taste Coffee Kit

We krijgen regelmatig de vraag naar kant en klare Irish Coffee. Onze reactie daarop is vrijwel direct: "zelf maken is altijd lekkerder". Niet iedereen heeft daar natuurlijk de producten voor in huis en daar Liv 'n Taste dé oplossing voor gevonden. Lees meer »

Online Whisky Proeverij

Na de succesvolle online whisky proeverijen in 2020 gaan we daar in 2021 nog even mee verder. Zodra we weer live kunnen proeven, heeft dat uiteraard onze voorkeur, maar wij willen jullie de verschillende soorten whisky zeker niet onthouden. Lees meer »

Valentijnsdag

Bottega Vino dell'Amore, Moscato, Italië Een perfect liefdevol geschenk voor Valentijnsdag is deze wijn uit het prachtige Italië. Distilleria Bottega is in 1977 opgericht door Aldo Bottega. Mousserende wijnen en destillaten zijn de kenmerken van dit kwalitatief hoogstaand... Lees meer »

Corona Update

Het kabinet heeft besloten dat wijnspeciaalzaken en slijterijen de deuren geopend mogen houden! Natuurlijk zijn wij daar erg blij mee, maar leven ook intens mee met onze collega ondernemers die wel zijn of haar winkel moeten sluiten. Lees meer »

Help de Horeca

Iedere dag wordt er in de winkel gesproken over het coronavirus. Hoeveel impact het virus heeft op ons dagelijks leven en het bedrijfsleven. Er zijn veel meningen over het huidige beleid en ieder heeft daar zijn of haar gedachte over en dat mag natuurlijk! Lees meer »

2e Online Port Proeverij

Na het succes van de eerste online port proeverij op 14 november hebben we besloten om op vrijdag 18 december wederom deze proeverij aan te bieden. Via Zoom zullen we een 6-tal interessante en smaakvolle port gaan proeven van Taylor's en Croft. Lees meer »