"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Terugblik Online Whisky Tasting

De eerste dag van de maand mei stond direct in het teken van de online whiskyproeverij in samenwerking met Herman van der Meij. Met 55 deelnemers (uitverkocht ivm de beschikbare flessen) was er weer een zeer divers gezelschap online aanwezig. Lees meer »

Tesselaar bier van Texel

De bieren die nog daadwerkelijk op het eiland Texel gemaakt worden hebben wij sinds kort ook bij ons in de schappen staan. De Tesselaar brouwerij van de familie Diks is een echt familiebedrijf! Met de hele familie bestieren ze de brouwerij, samen maken ze van gerstemout (... Lees meer »

Zuidam 'Blood Orangecello'

Na het succes van de Mom's Homemade Limoncello van de familie Zuidam is er nu een nieuwe telg aan de familie toegevoegd. Vorig jaar heeft moeder Helene van Zuidam de Limoncello op de martkt gebracht en deze was direct zeer succesvol. Lees meer »

Corterosé uit Puglia Italië

Afgelopen maand hebben we van Corteviola de witte- en rode wijn aan ons assortiment toegevoegd. Onlangs is daar de rosé aan toegevoegd, dus de familie is weer helemaal compleet: Cortebianco - Corterosé - Corterosso. D Lees meer »

Hemelvaartsdag gesloten

WijnZinnig Gendt zal tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 13 mei de hele dag gesloten zijn. Lees meer »

Jail Break Winemakers Blend Zinfandel

Nieuw in ons assortiment is deze Califonische Jail Break Winemaker's Blend Zinfandel. We blijven continu zoeken naar geschikte toevoegingen voor ons huidige assortiment. Natuurlijk houden we ook de seizoen in de gaten en welke wijnen daar het beste bij zouden passen. Lees meer »

Online Whiskyproeverij

Zaterdag 1 mei gaan we voorlopig de laatste online whiskyproeverij verzorgen. Laten we samen hopen dat we na deze datum snel weer 'live' kunnen proeven en beleven. Tijdens deze avond aan we 6 verschillende soorten whisky proeven. Lees meer »

Dé Aspergewijn van 2021?

Na in 2020 bij de beste aspergewijnen van Nederland te horen, gaan we stiekem toch wel uit van hetzelfde resultaat in 2021. Een unieke, moderne blend van de Nobele druivensoorten van de Elzas (Riesling, Muscat, Pinot Gris en Gewürztraminer). Lees meer »

Jose Galo Verdejo, Spanje

Vanaf nu bij ons verkrijgbaar en perfect passend bij het mooie weer én de asperges! Jose Galo Verdejo, Rueda, Spanje Bodegas Rueda Perez S.A.T. is een familiebedrijf gelegen in de gemeente Pozaldez, Valladolid, in het hart van het wijngebied Rueda. Lees meer »

Voorjaarsbieren

1 april doet wat hij wilt, maar we mogen er toch wel vanuit gaan dat de temperaturen een stuk omhoog gaan. De zon zullen we vaker zien, het blijft langer licht en we gaan ons weer helemaal in zweet werken in de tuin. Lees meer »