"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Sierra Noble Sauvignon Blanc

Sierra Noble Sauvignon Blanc uit Chili is onze nieuwe actiewijn! De zomer is gestart en we gaan ons nu volledig richten op de vakantie, de tuinfeestjes en de de vele barbecues. Geen ingewikkelde wijnen wil je dan serveren, maar gewoon iets lekkers... Lees meer »

Terugblik Gin / Tonic workshops

Zondag 10 juni was een dag die volledig in het teken stond van Gin/Tonic. Tijdens een tweetal workshops (13.00 uur en 15.30 uur) hebben de gasten het verhaal achter het product Gin aangehoord. Uiteraard twee volledig uitverkcohte sessies! Lees meer »

Nieuwe data wijncursus SDEN 1

Na de twee succesvolle basiscursussen wijn volgens de normering van SDEN 1 in het voorjaar, hebben we inmiddels een nieuwe datum ingepland voor dezelfde cursus in het najaar. Hieronder meer informatie over de inhoud van deze cursus en de kosten. Lees meer »

Licor 43 BARISTO

Licor 43 Baristo is de opvolger van de Licor 43 Orochata. De Baristo wordt omschreven als complex en elegant van smaak. Een melange van een vernieuwde samenstelling van Licor 43 Original met zeldzame exotische koffiebonen uit de Canarische eilanden. Lees meer »

Vaderdag!

Zondag 17 juni is het weer jaarlijkse Vaderdag. Een dag waarin we onze vaders extra in het zonnetje zetten voor alle liefde, aandacht en hulp die ze ons altijd geven. Maar we denken natuurlijk ook aan alle vaders die niet meer bij ons zijn, maar ook altijd voor ons klaar... Lees meer »

Terugblik Whisky Tasting

Vrijdag 18 mei was het wederom de beurt aan Tony van Rooijen om de volle zaal van De Klok Horeca Gendt een enerverende whisky proeverij te presenteren. De inmiddels zoveelste whisky proeverij die wij organiseerde stond dit keer in het teken van 'specials'. Lees meer »

Geslaagd! Geslaagd!

Voor de vele scholieren die examen hebben gedaan, breekt er een spannende tijd aan. "ben ik geslaagd of moet ik nog iets over doen?" Na een intensieve tijd in de boeken, staat een welverdiende vakantie op de agenda of de vele feestjes om te vieren dat je er (eindelijk) va... Lees meer »

Le Puits Cendre uit Frankrijk

Nieuw bij WijnZinnig Gendt: Le Puits Cendre wit en rosé uit het zuiden van Frankrijk. Eigenaren Jérome en zijn vrouw Aurélie zijn de 5e generatie wijnmakers. De kelder combineert traditie met moderniteit. Sinds 2003 is het bedrijf aangesloten bij een kwaliteitsprogramma g... Lees meer »

Wederom iedereen GESLAAGD!

Donderdag 12 en 26 april stonden de cursusdagen op de agenda voor de basiscursus wijn volgens de normering van SDEN-1. Een 13-tal deelnemers zijn enthousiast aan de slag gegaan met kennis over de productie van wijn, de diverse druivenrassen, het proeven van verschillende... Lees meer »

Felicitatie flessen Bier & Wijn

Sinds kort hebben wij een nieuwe lijn met felicitatie etiketten ontworpen in samenwerking met Plaats 55 uit Gendt. Wij kunnen deze etiketten plakken op de, door ons geselecteerde, witte en rode wijnen. Deze wijnen komen uit Frankrijk en zijn toegankelijk van smaak. Lees meer »