"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Wild & Wijn Weekend 2018 = vol

Geschreven op

Het Wild & Wijn Weekend is ieder jaar een groot succes. Altijd volledig uitverkocht, 4 verrassende gerechten op het seizoen gebaseerd en in de zaal voor u bereidt. Per gerecht 2 verschillende wijnen die vernieuwend zijn, maar mooi combineren met de gerechten. Lees meer »

Nieuwe bieren in het schap

Geschreven op

De biermarkt is ontzettend veel in beweging en de (micro)brouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond. De tijden van standaard blondbier, tripel, dubbel, wit of bruin is al even voorbij, maar de afgelopen periode is het aanbod in speciaalbieren enorm gestegen. Lees meer »

NIEUW! Torre Oria uit Spanje

Geschreven op

Torre Oria is een oude wijnmakerij met een unieke geschiedenis en is opgericht in 1897 door de familie Oria de Rueda en behoort tot een van de meest prestigieuze wijnhuizen in Valencia. Wij hebben een 2-tal wijnen geselecteerd die voor iedereen zeer geschikt zijn. 1. Lees meer »

Vastgestelde Thema proeverijen

Geschreven op

Ook in 2018 zullen wij weer een groot aantal themaproeverijen voor u organiseren. Zowel in 2015, 2016 en 2017 zaten alle proeverijen volledig vol gereserveerd. Dit jaar zijn er kleine aanpassingen in het programma en nog niet alle proeverijen zijn 100% definitief, maar de... Lees meer »

Bubbels, bubbels & bubbels

Geschreven op

De jaarwisseling wordt traditioneel ingeluid met vuurwerk, oliebollen en uiteraard een glaasje bubbels. Iedereen praat direct over Champagne, maar is dit het juiste product voor deze gelegenheid? Misschien wel, misschien ook niet. Lees meer »

Wijn-Spijs Suggesties

Geschreven op

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn als Sommelier in een aantal van de beste restaurants van Nederland is het aanneembaar dat er voldoende kennis en vakkundigheid in huis is voor prachtige wijn-spijs combinaties. Lees meer »

Extra ruime openingstijden

Geschreven op

WijnZinnig Gendt opent extra dagen de deuren voor u en blijft ook extra lang geopend. Niet omdat wij het thuis niet gezellig vinden, maar om het u makkelijker te maken. De dagen rondom Kerst zijn er al van drukte, stress en haasten. Lees meer »

Whisky Proeverij met Jock Shaw

Geschreven op

Wederom was Jock Shaw naar Lingewaard gekomen om voor WijnZinnig Gendt een interessante whisky proeverij te verzorgen. Dit keer geen Bemmel of Gendt, maar Doornenburg wat de locatie was. Bij CafĂ©-Zalen Kort Oisterwijck zijn we hartelijk ontvangen en hebben we in de zaal... Lees meer »

Relatiegeschenken / Kerstpakketten

Geschreven op

Sinterklaas is in Nederland hartelijk ontvangen, de temperaturen gaan naar beneden en het is al vroeg donker: de laatste maand van 2017 is in zicht. De maand december is er een van een overvolle agenda, maar deze is uitsluitend gevuld met leuke activiteiten. Lees meer »

Terugblik Assortiment Proeverij

Geschreven op

Wat was het weer een fantastische middag... Dat de jaarlijkse Assortiment Proeverij druk bezocht zou worden, hadden we vooraf al een beetje in de gaten, maar zondag 29 oktober overtrof alle verwachtingen. Tussen 13.00 en 17.00 uur was iedereen welkom bij De Klok Horeca Ge... Lees meer »