"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Finca San Carlos Malbec

Finca San Carlos Malbec (organic) De wijngaarden van Belhara Estate bevinden zich op grote hoogte in de prestigieuze Uco-vallei en Lujan de Cuyo van Mendoza. Stephen Paul Huse, eigenaar en directeur van wijnbereiding, studeerde aan de Universiteit van Bordeaux en behaalde... Lees meer »

Port proeverij Ferreira

Voordat we ons gaan voorbereiden op de lente en de daarbij behorende proeverijen, gaan we toch nog een keer aan de slag met een nieuwe port proeverij. Naast de vele proeverijen die we de afgelopen jaren al hebben verzorgd, hebben we nu een prachtig nieuw porthuis gevonden... Lees meer »

Westvleteren XII verkrijgbaar...

Onlangs hebben wij een zeer beperkte hoeveelheid Westvleteren XII bij ons ontvangen. Smaak & Omschrijving De Westvleteren XII is een voortreffelijk trappistenbier, gul en een machtige gemoute en gekarameliseerde smaak. Lees meer »

Lefort Whisky Francais

Lefort Whisky Francais Het bestaansrecht van Franse whisky. Het woord whisky wordt logischerwijs meestal in verband gebracht met Schotland. ​Frankrijk voldoet echter ook ruimschoots aan de voorwaarden om whisky’s van hoge kwaliteit kunnen te produceren. ​Zo Lees meer »

Kaas & Wijn proeverij = VOL

DEZE PROEVERIJ IS INMIDDELS VOLLEDIG VOL GERESERVEERD. Donderdag 9 maart gaan we weer een smaakvolle en gezellige Kaas & Wijn proeverij organiseren. Deze avond zal gehouden worden bij Bistro Bar Proef in Gendt. Lees meer »

Whiskyproeverij Whisky Import Nederland = VOL

DEZE PROEVERIJ IS INMIDDELS VOLLEDIG VOL GERESERVEERD! Whisky proeverij in samenwerking met Whisky Import Nederland Zaterdag 4 maart organiseren we weer een super interessante whiskyproeverij bij De Klok Horeca Gendt. Lees meer »

Terugblik Bier proeverij

Na een lange tijd niet georaniseerd te kunnen hebben was het dan eindelijk weer zover: de BIERPROEVERIJ! Met 55 bierproevers/drinkers was het weer een zeer geslaagde proeverij bij De Klok Horeca Gendt op vrijdag 21 oktober. Lees meer »

Terugblik Port proeverij

Zaterdag 15 oktober was ons proeflokaal het toneel van de Port proeverij. In de afgelopen jaren heb ik al meerdere Port proeverijen mogen verzorgen en het is voor mij dan ook de uitdaging om telkens een interessante proeverij samen te stellen. Lees meer »

Relatiegeschenk / Kerstpakket

Het duurt nog (maar) even, maar wij zijn er al héél druk mee... De maanden november en december zijn van een overvolle agenda, maar deze is uitsluitend gevuld met leuke activiteiten. De verjaardag van Sinterklaas, de Kerstdagen en natuurlijk ook de jaarwisseling. S Lees meer »

Intocht Sint met koopzondag

Sinterklaas ontvangst in Gendt. Ook dit jaar komt de Goedheiligman naar ons mooie dorp Gendt. Ik wil geen politiek standpunt innemen, maar wat een groot kinderfeest is dat altijd in het dorp en laten we hopen dat het altijd zo blijft. Lees meer »