"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Cuvée Mels is in Nederland!

Geschreven op

Na lang voorbereiden is het dan eindelijk zo ver! Herdade da Calada 'Cuvée Mels' uit Portugal is in Nederland gearriveerd. Vorig jaar ben ik samen met de importeur en een aantal collega ondernemers naar Portugal geweest om een bezoek te brengen aan ondere Herdade da Cala... Lees meer »

Nieuwe wijnen uit Rioja Spanje

Geschreven op

Bodega Heredad Pangua Sodupe Na een interessante proeverij met de wijnen van deze Bodega, hebben we besloten om een deel van deze wijn in ons assortiment op te nemen. Waarom? Omdat ze onderscheidend zijn, zéér smaakvol, complex, verrassend en heel goed passen bij een di... Lees meer »

Virtuele Whiskyreis bijna UITVERKOCHT

Geschreven op

LET OP! REEDS GERESERVEERDE KAARTEN DIEN UITERLIJK ZATERDAG 9 SEPTEMBER OPGEHAALD TE ZIJN. NA DEZE DATUM ZULLEN DE KAARTEN VRIJ GEGEVEN WORDEN VOOR DE LOSSE VERKOOP. ER ZIJN NU NOG MAAR 20 KAARTEN BESCHIKBAAR! Lees meer »

Hoe maakt men Rosé wijn?

Geschreven op

De zomer: bij uitstek het seizoen om met enige regelmaat een koel flesje rosé open te trekken. Er blijken echter wel hardnekkige misverstanden te bestaan over wat rosé nu precies is en hoe rosé gemaakt wordt. Om met het meest voorkomende misverstand te beginnen: Lees meer »

Nieuw RONA Glaswerk

Geschreven op

De zoektocht naar nieuw glaswerk heeft ons gebracht bij een oude bekende: Rona In de periode dat ik werkzaam was bij Restaurant De Librije zijn we gestart met Rona in Nederland. De afgelopen tijd hebben we alleen wijnglazen van de Prestige lijn in ons assortiment gehad, m... Lees meer »

Highland Park Valkyrie NIEUW!

Geschreven op

“Voor de Vikingen was de dood geen einde maar een glorieuze nieuwe start, met de Valkyrie als begin.” HIGHLAND PARK presenteert met gepaste trots de VALKYRIE Limited Edition Single Malt Scotch whisky. VALKYRIE is de eerste van een drieluik VIKING LEGEND edities geïns... Lees meer »

Terugblik Culinair Outside

Geschreven op

Deze middag startte om 13.00 uur in de zaal van De Klok Horeca Gendt. Met 54 enthousiaste personen zat deze dan ook volledig vol gereserveerd. Na een korte toelichting over de invulling van Culinair Outside (1 gerecht met 2 verschillende wijnen en de toelichting van beide... Lees meer »

Nieuwe nieuwsbrief module

Geschreven op

Samen met de nieuwe website hebben we ook de nieuwsbrief module volledig veranderd. Op de huidige manier kunnen we veel sneller, overzichtelijker en vooral veiliger de nieuwsbrieven naar ons grote klantenbestand mailen. Lees meer »

Nieuwe website

Geschreven op

Na een aantal jaren actief geweest te zijn met de vorige website, werd het tijd om deze te vervangen voor een nieuwe. Een overzichtelijke website waarin we het nieuws, de agenda en nieuwe producten beter kunnen bijwerken en u nog beter op de hoogte te kunnen houden van on... Lees meer »