"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Nieuwe wijnen!

Zoals in eerdere nieuwsbrieven gezegd, zijn we de afgelopen periode erg druk geweest met het selecteren van nieuwe wijnen. We zien nu al een mooi omslagpunt in de vraag naar rijkere witte wijnen, volle rode wijnen, port en ook de 'sterke dranken' worden weer in huis gehaa... Lees meer »

Bo(c)kbieren; ze zijn er weer!

Wat een heerlijk gevoel... De herfst zijn eerste mooie dagen al laten zien. De bladblazer heeft zijn taak ook al een keer mogen uitvoeren en de truien/vesten zijn al uit de kast gehaald. Voor mij is de herfst misschien wel het mooiste seizoen van het jaar. Lees meer »

Milk & Honey Distillery NIEUW!

Nieuw in het assortiment. Milk & Honey is hedendaags een pionier op het gebied van gedistilleerd uit Israël. Aan het begin van de 21e eeuw is een 'craft scene' ontstaan, waarbij diverse artisinale bieren gemaakt werden. Lees meer »

Relatiegeschenken / Kerstpakketten

Het duurt nog even, maar wij zijn er al héél druk mee... De maand december is er een van een overvolle agenda, maar deze is uitsluitend gevuld met leuke activiteiten. De verjaardag van Sinterklaas, de Kerstdagen en natuurlijk ook de jaarwisseling. S Lees meer »

Terugblik bezoek Taylor's Portugal

Zondag 16 september ben ik samen met een aantal collega ondernemers (op uitnodiging van Kwast Wijnkoperij) op het vliegtuig gestapt richting Porto in Portugal. Tijdens deze 2-daagse trip stond Taylor's Port centraal met bezoeken aan de wijngaarden, de wijnhuizen, wearhous... Lees meer »

Ribeira Santo Pinha NIEUW

Helemaal nieuw in Nederland en als eerste bij ons in Gendt verkrijgbaar: Ribeiro Santo Pinha wijnen. De wijnen zijn afkomstig uit het traditionele wijngebied DAO en dit gebied is tevens een van de oudste wiijngebieden van het land. Lees meer »

WijnZinnig Gendt 8 jaar!

Maandag 10 september is het alweer 8 jaar geleden dat WijnZinnig Gendt de deuren heeft geopend. In de afgelopen jaren is er ontzettend veel veranderd: van een 'standaard' assortiment zijn we gegroeid naar een goed gevulde winkel met een verrassend aanbod aan dranken en ge... Lees meer »

Highland Park The Light 17 Years

Highland Park The Light is een 17 jaar oude expressie van de distilleerderij op Orkney, een van de noordelijkste eilanden van Schotland. Deze whisky, genaamd The Light is het vervolg op de eerdere editie, die The Dark wordt genoemd en in 2017 uitkwam. Lees meer »

Nieuwe wijnen!

De afgelopen maand zijn we al voorzichtig begonnen met het selecteren van nieuwe wijnen. De zomer is nu natuurlijk nog in volle gang, maar de voorbereidingen voor het najaar zijn bij ons al begonnen! De aankomende maand en ook de maand september zullen volledig gebruikt w... Lees meer »

Bezoek Fontefico in Italië

Tijdens onze heerlijke vakantie in het pitoreske plaatsje Vasto in Italië hebben we heerlijke wijnen gedronken. Naast het echte vakantiegevoel met onze kinderen aan het zwembad, het prachtige strand, de leuke uitstapjes en het heerlijke eten, hebben we toch een middag ing... Lees meer »