"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuws

Aangepaste openingstijden December

De maand december is voor vrijwel iedereen de meest hectische maand van het jaar. Ook voor ons is er geen moment van stilzitten, maar dat weten wij inmiddels en vinden dat uiteraard helemaal niet erg. In de loop der jaren hebben we echter wel ervaring opgedaan om deze dru... Lees meer »

Wijncursus SDEN-2

Vanaf begin januari gaan we starten met de vervolgcursus wijn volgens de normeringen van SDEN-2. Na de succesvolle reeks cursussen van SDEN-1 gaan we nu verder met wijn. Aanmelden is nog mogelijk, maar de beschikbare plaatsen zijn nu zeer beperkt. Lees meer »

Baron de Ley El Perdiguero

Nieuw in ons assortiment en inmiddels al bekend bij een aantal fanatieke proevers. Baron de Ley, El Perdiguero Barrica, Spanje In 1985 richtten drie succesvolle wijnproducenten het bekende Rioja huis Barón de Ley op. Lees meer »

Terugblik Assortiment Proeverij

Zondag 4 november stond de inmiddels jaarlijks terugkerende Assortiment Proeverij op de agenda. Tijdens deze prachtige zondagmiddag stonden er 60 verschillende en veelal nieuwe wijnen geopend op de proeftafel. Lees meer »

Novello 2018 Italië

De 3e donderdag van november staat traditiegetrouw in het teken van de lancering van Novello en Beaujolais Primeur. Beajolais is hierin de meest bekende, want daar is in het verleden veel geld voor marketing aan gegeven. Lees meer »

Nieuw geschenk Licor 43

Na veel bellen, emailen en discussiëren is het toch gelukt om een mooi aantal geschenkverpakkingen Licor 43 in huis te krijgen. Dit jaar zijn er aanzienlijk minder geschenken gemaakt en deze moeten verdeeld worden over een groot aantal bedrijven en leveranciers. Lees meer »

Wild & Wijn Wapen van Rheden

Na een ruime tijd van intensieve samenwerking tussen Het Wapen van Rheden en WijnZinnig Gendt op het gebied van de wijnen en de wijnkaart, ontstaan er steeds meer nieuwe activiteiten die we samen organiseren in Rheden. Lees meer »

Singleton Malt Master Edition

Singleton Malt Master’s Selection is geïntroduceerd als nieuwste aanvulling op het assortiment van de Glen Ord distillery. De Malt Master is een toegankelijke whisky met een ietwat zoetige smaak, waar op verschillende manieren van genoten kan worden. He Lees meer »

Intocht Sint met Bo(c)kbier korting

Zondag 18 november zal Sinterklaas weer in Gendt arriveren. Ook dit jaar zal hij, samen met de pieten, een bezoek aan het centrum van Gendt brengen. De Gendtse Winkeliers Vereniging heeft ook dit jaar een Pietenspeurtocht opgezet bij alle deelnemende winkeliers die tijden... Lees meer »

Terugblik Wild & Wijn Weekend De Klok

Het Wild & Wijn Weekend 2018 was weer fantastisch. Ruim 100 gasten hebben we mogen ontvangen bij De Klok Horeca Gendt. 4 heerlijke gerechten gecombineerd met 8 nieuwe wijnen. Voor het eerst dit jaar dat we gekozen hebben voor 2x diner: vrijdag en zaterdag. Lees meer »