"Life is too short to drink bad Drinks"

Agenda

Wijncursus SDEN-1 = VOL

Vanavond verzorgen wij de tweede les SDEN-1. De cursisten gaan aan de slag met de smaken van wijn, verschillende landen en gebieden, productieproces en nog veel meer! Meer informatie over deze cursus is terug te vinden op onze site. Lees meer »

Wijnproeverij ING Arnhem

Wederom mogen wij voor dit enthousiaste gezelschap een bijzondere proeverij verzorgen. Deze editie zal het weer verschillende verrassende dranken omvatten met heerlijke hapjes. Deze proeverij is besloten en zal gehouden worden in Huissen. Lees meer »

Balcones Whiskey Tasting

Vanavond gaan we een prachtige whiskey tasting verzorgen met de Balcones Distillery uit Texas. De avond staat onder leiding van Norbert Tebarts. Norbert is Brand Ambassador van deze nieuwe aanwinst voor Nederland. Lees meer »

Wijn en Bier Proeverij Velp

Vanavond gaan we voor medewerkers van een scholengemeenschap in Velp een smaakvolle proeverij verzorgen. Een deel van de gasten zal speciaalbieren gaan proeven, terwijl het andere deel zal gaan genieten van verrassende wijnen. Het is een besloten proeverij voor 50 personen. Lees meer »

Kerstmarkt Stichting de Linge

Vandaag zijn wij aanwezig op de kerstmarkt van Stichting De Linge in Huissen. Tijdens deze kerstmarkt kunnen de medewerkers het welverdiende kerstpakket zelf samenstellen bij de aanwezige ondernemers. Super gaaf toch! Lees meer »

Gendtse Kerstmarkt

Uiteraard staan wij op de oergezellige Gendtse Kerstmarkt en is de winkel deze middag ook geopend. Laat het weer een Gendts feestje worden! Lees meer »

Kerstmarkt OBC Bemmel

Vandaag zijn wij aanwezig op de kerstmarkt van OBC de Heister in Bemmel. Tijdens deze kerstmarkt kunnen de medewerkers het welverdiende kerstpakket zelf samenstellen bij de aanwezige ondernemers. Super gaaf toch! Lees meer »