"Life is too short to drink bad Drinks"

Agenda

Proeverij Nederasselt

WijnZinnig Gendt zal deze avond een bijzondere proeverij verzorgen voor Dorpshuis 'Ons Huis' in Nederasselt. De deelnemers kunnen vooraf aangeven of ze bier, wijn of whisky willen proeven. WijnZinnig Gendt zal dan zorgen voor een smaakvolle proeverij met presentatie. Lees meer »

Proeverij Proeflokaal (privé)

Deze avond is het proeflokaal van WijnZinnig Gendt gereserveerd door een vriendengroep. We zullen een interessante proeverij verzorgen met heerlijke passende hapjes. We zullen er zeker een persoonlijke touch aan geven. Wat we gaan proeven is nog een verrassing. Lees meer »

Port proeverij = VOL

DEZE PROEVERIJ IS INMIDDELS VOLLEDIG UITVERKOCHT! Wat is het verschil tussen een Ruby en een Tawny port? Hoe lang kan je een port bewaren en waar past een glas port nou het beste bij? Op al deze en uiteraard nog veel meer vragen gaan we antwoord geven tijdens de port proe... Lees meer »

Bier proeverij

Na een tijdje van afwezigheid (de reden is bij iedereen bekend) kunnen we eindelijk weer een grote bierproeverij verzorgen. In onze drukke agenda's hebben we vrijdag 21 oktober kunnen reserveren om in de grote zaal van De Klok Horeca Gendt weer een gezellige bierproeverij... Lees meer »

Wild & Wijn Rheden

Altijd een groot feest. Het Wild & Wijn diner bij Het Wapen van Rheden. Verschillende gerechten die ieder gecombineerd zullen worden met een heerlijke wijn. Vanavond mag Guido weer eens heerlijk Sommelier zijn... Meer informatie en reserveren kan bij Het Wapen van Rheden. Lees meer »

Proeverij Arnhem

Bedrijfsmatig een proeverij organiseren is ontzettend leuk. Dit keer een groot bedrijf uit Arnhem die WijnZinnig Gendt in de armen heeft gesloten. We zullen een gezellige bier- en wijnproeverij verzorgen voor alle medewerkers. Lees meer »

Proeverij OEV 1 Millingen

Wederom mogen wij een combinatie proeverij verzorgen voor de gezelligste schutterij van Millingen. Deze avond zal een deel van het gezelschap wijnen gaan proeven, een deel bier en een ander deel zelfs likeuren. Lees meer »

Wijnproeverij in het Proeflokaal

Vrijdag 2 december zal ons proeflokaal weer het toneel zijn van een gezellige wijnproeverij. Deze avond zal in het teken staan van wijnen die perfect kunnen aansluiten bij de feestdagen. Een luxe borrelwijn of een gastronomische wijn die moeiteloos kan aansluiten bij het... Lees meer »