"Life is too short to drink bad Drinks"

Agenda

Taylor's Port Proeverij =UITVERKOCHT!

Na het grote succes van afgelopen jaar, hebben wij besloten om ook dit jaar de Port proeverij op de agenda te zetten. Na mijn bezoek aan Taylor's in september 2018 heeft het mijn hart gestolen. De kwaliteit van de port, de intensiteit in smaak en de inzetbaarheid bij vers... Lees meer »

Whisky proeverij = UITVERKOCHT

Met veel trots kunnen wij melden dat Jock Shaw de weg naar Gendt weer gaat maken voor een bijzondere Whisky proeverij. Meerdere keren is Jock bij ons aanwezig geweest om een proeverij te verzorgen en dit heeft altijd geresulteerd in een geweldige avond. Lees meer »

Proeverij ING Arnhem

Ook dit jaar is WijnZinnig Gendt de partner voor ING De Oranje Leeuw Arnhem. Al veel proeverijen zijn de revue gepasseerd en inmiddels is er een fantastische band onstaan tussen de gasten en WijnZinnig Gendt. Lees meer »

Bezoek Betuws Wijndomein

Het Betuws Wijndomein is voor mij al jaren één van de beste wijnhuizen van ons land. Diederik Beker is al meerdere keren uitgeroepen tot Beste Wijnmaker van Nederland en de wijnen scoren hoge cijfers bij Natoinale- en Internationale wijnkeuringen. K Lees meer »

Proeverij Schutterij Millingen

Zullen we het record van ruim 80 personen gaan overtreffen in 2020? Al een aantal jaren mogen wij een proeverij/pruuverij verzorgen voor dit gezellige Schuttersgilde. Ik begin steeds beter te begrijpen wat er bedoeld wordt met de 'Natte Tent'... Lees meer »

Wild & Wijn Weekend = UITVERKOCHT!

Vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober staat de grote zaal van De Klok Horeca Gendt weer in het teken van het Wild & Wijn Weekend. Tijdens deze avonden worden vier gerechten geserveerd die volledig op het 'wildseizoen' zijn gebaseerd en ieder gerecht wordt begeleidt door twee... Lees meer »