"Life is too short to drink bad Drinks"

Agenda

Bokkenjacht De Klok Gendt

Hier moet je toch gewoon bij zijn? Live muziek, heerlijke hapjes, 8 bo(c)kbieren en een hele grote groep gezellige mensen. Meer informatie via De Klok Horeca Gendt. Lees meer »

Wild & Wijn Weekend Rheden

Zaterdagavond 12 oktober en zondagavond 13 oktober verzorgen wij voor het 2e jaar het Wild & Wijn Weekend bij Het Wapen van Rheden. 5 fantastische gerechten met perfect passende wijnen en héél veel Rhedense gezelligheid. I Lees meer »

Wild & Wijn Weekend = VOL

Misschien wel de meest succesvolle avonden! Ook dit jaar organiseren De Klok Horeca Gendt en WijnZinnig Gendt het Wild & Wijn Weekend. 4 gerechten, 8 wijnen en Gendtse gezelligheid... Lees meer »

Assortiment Proeverij 2019

Tientallen nieuwe wijnen, heerlijke hapjes, sfeervolle muziek, verrassende andere dranken en hele scherpe prijzen. De assortiment proeverij van WijnZinnig Gendt is er een om niet over te slaan... Lees meer »

Bemmelse Kerstmarkt

Deze middag zullen wij aanwezig zijn tijdens de Bemmelse Kerstmarkt. Wij zullen wederom een prachtige selectie dranken laten proeven in de grote tent op de Markt. Lees meer »

Gendtse Kerstmarkt

Uiteraard staan wij op de oergezellige Gendtse Kerstmarkt en is de winkel deze middag ook geopend. Laat het weer een Gendts feestje worden! Lees meer »