"Life is too short to drink bad Drinks"

Agenda

Wijncursus SDEN-2

Vanavond verzorgen we les 2 voor de wijncursus SDEN-2. Lees meer »

Whisky proeverij Wapen van Rheden

Vanavond gaan we weer een gezellige whisky proeverij verzorgen bij Het Wapen van Rheden. Wordt het net zo'n feest als de vorige keer? Meer informatie kunt u opvragen bij Het Wapen van Rheden. Lees meer »

Masterclass Taylor's Port = VOL

DEZE MASTERCLASS IS MET 80 PERSONEN VOLLEDIG UITVERKOCHT! Zoals het verslag op onze website te lezen, was de reis naar Taylor's Port meer dan indrukwekkend. Het proces voor het maken van Port was bij mij al bekend en de verschillende soorten Port uiteraard ook. Lees meer »

Wijncursus SDEN-2

Vanavond verzorgen we les 3 voor de wijncursus SDEN-2 Lees meer »

Proeverij Motorclub Doornenburg

Vanavond verzorgen wij een Bier en Wijn proeverij voor de altijd gezellige en heel vriendelijke Motorclub Kort Oisterwijck in Doornenburg. Lees meer »

Likeur proeverij ING Arnhem

Deze middag organiseren we samen met de ING Arnhem de eerste likeurproeverij van 2019. Diverse speciale likeuren worden onder de aandacht gebracht en uiteraard geproefd. Uitleg zal zeker niet ontbreken en uitsluitend is er een heerlijk buffet voor de deelnemers. Lees meer »

Wijncursus SDEN-2

Vanavond verzorgen we les 4 voor de wijncursus SDEN-2 Lees meer »

Wijncursus SDEN-2

Vanavond de laatse les voor de wijncursus volgens de normeringen van SDEN-2. Na 5 avonden hebben de cursisten voldoende kennis om het examen af te leggen en weten ze nóg meer van wijn, de productie, de verschillende druivenrassen, herkomstgebieden en hebben ze 50 nieuwe w... Lees meer »

Whisky Proeverij Kilkerran

Donderdag 14 maart komt David Allen van de Glengyle Distillery uit Campeltown naar Gendt om een prachtige presentatie te geven over de Kilkerran Single Malt Whisky. Naast een aantal van deze Single Malts neemt David ook een aantal Cask Samples mee om de aanwezige mensen t... Lees meer »

Ierse Whisky Proeverij

Een puur Ierse avond met 10 verschillende Single Malt Whisky uit dit prachtige land. 7 varianten van The Irishman 3 varianten van Writer’s Tears De avond zal gepresenteerd worden door Meesterschenker Fritz Harig. M Lees meer »