"Life is too short to drink bad Drinks"

Agenda

Wijnproeverij privé

Deze middag/avond zullen wij een wijnproeverij verzorgen voor een gezelschap in ons proeflokaal. Ook een keer met jouw gezelschap een leuke proeverij organiseren? Vraag gerust naar de mogelijkheden! Lees meer »

Whisky proeverij

DEZE PROEVERIJ IS IMNMIDDELS VOLLEDIG VOL GERESERVEERD! Lees meer »

Kaas & Wijn proeverij

DEZE PROEVERIJ IS INMIDDELS VOLLEDIG VOL GERESERVEERD. Lees meer »

Summer Dinner Bistro Bar Proef

Deze avond zullen wij een 4 gangen menu serveren met uiteraard zomers getinte gerechten. Iedere wijn zal begeleidt worden door een passende wijn. Wij zullen alles aan tafel toelichten en zorgen voor een super gezellige, informele en culinaire sfeer. Voor meer informatie: Lees meer »

Wild & Wijn Bistro Bar Proef

Het jaarlijks terugkeren Wild & Wijn weekend staat nu gepland op 20 en 21 oktober. Zodra het mogelijk is om in te schrijven, zullen wij dat via de nieuwsbrief bekend maken. Lees meer »

Pruuverij Schutterij OEV1 Millingen

Wederom zullen wij in de Natte tent van Schutterij OEV 1 in Millingen een interessante proeverij verzorgen. Bier, wijn, port, whisky, likeur. We weten het nog niet, maar gezellig wordt het zeker. Lees meer »

Wild & Wijn Restaurant Colori

Het Wild & Wijn weekend bij restaurant Colori hebben we gepland op 17 en 18 november. Voor meer informatie en mogelijkheid tot reserveren kunt u contact opnemen met Restaurant Colori in Grave. Lees meer »

Wijnproeverij ING De Oranje Leeuw

Voor de personeelsvereniging van ING De Oranje Leeuw Arnhem en Amsterdam mogen wij wéér een leuke proeverij verzorgen. Dit keer verschillende soorten wijn en port. Lees meer »