"Life is too short to drink bad Drinks"

Agenda

Wild & Wijn Weekend = VOL

Een jaarlijks terugkerend evenement waar we eigenlijk niet mee omheen kunnen. Ook dit jaar gaan we er weer een fantastisch weekend van maken met 4 geweldige gerechten op het wildseizoen gebaseerd en per gerecht 2 verschillende wijnen om van te genieten en te combineren. Lees meer »

Assortiment Proeverij 2018

Ook dit jaar organiseren wij weer een ruim opgezette Assortiment proeverij bij De Klok Horeca Gendt. Dit jaar zullen er ongeveer 60 wijnen voor u geopend worden met daarnaast een mooie selectie Zuidam Producten! Lees meer »

Wijnproeverij op locatie

Vanavond verzorgen wij een persoonlijke proeverij bij een gezelschap in Gendt. We bepalen vooraf een mooi thema en nemen de gasten mee met heerlijke wijnen... Lees meer »

Proeverij ING Arnhem

Vandaag zullen wij (zoals een aantal jaren) een interessante proeverij verzorgen voor personeelsvereniging De Oranje Leeuw Arnhem. We geven geen hints wat we gaan proeven... Lees meer »

Intocht Sinterklaas 2018

Vanmiddag komt de Goedheiligman weer aan in ons mooie dorp Gendt. Wij zullen de winkel open hebben van 12.00 - 17.00 uur. Veel plezier en succes met de spanning... Lees meer »

Kerstmarkt Bemmel

Wederom is WijnZinnig Gendt aanwezig tijdens de Bemmelse Kerstmarkt. Niet op de 'standaard' markt, maar Proef Bemmel. Op het marktplein staan wij samen met meerdere collega's in een grote tent met uiteraard Gl├╝hwein, heerlijke wijnen en nog veel meer. Lees meer »

Kerstmarkt Gendt

Een ontmoetingsplaats voor hele families! De Gendtse Kerstmarkt is altijd gezellig, lekker en er is altijd iets moois te scoren. Ook dit jaar staan we weer op het Julianaplein van 13.00 - 17.00 uur. De winkel is uiteraard ook geopend van 12.00 - 17.00 uur. Lees meer »

Whisky proeverij Wapen van Rheden

Vanavond gaan we weer een gezellige whisky proeverij verzorgen bij Het Wapen van Rheden. Wordt het net zo'n feest als de vorige keer? Meer informatie kunt u opvragen bij Het Wapen van Rheden. Lees meer »

Masterclass Taylor's Port = VOL

DEZE MASTERCLASS IS MET 80 PERSONEN VOLLEDIG UITVERKOCHT! Zoals het verslag op onze website te lezen, was de reis naar Taylor's Port meer dan indrukwekkend. Het proces voor het maken van Port was bij mij al bekend en de verschillende soorten Port uiteraard ook. Lees meer »