"Life is too short to drink bad Drinks"

Agenda

Masterclass Rum

Vanavond verzorgen wij een verrassende masterclass Rum. Tijdens deze proeverij die onder leiding staat van Ronald Anneveldt proeven we verschillende soorten rum. Ga eens verder dan alleen rum/cola, maar ruik, proef en beleef de kwaliteit van goede rum. Lees meer »

Proeverij op locatie

Voor het 3e jaar op rij verzorgt WijnZinnig Gendt vanavond een combinatieproeverij. Hierbij proeft een deel van het gezelschap wijn, een deel bier en zelfs een deel whisky. Dit alles vindt plaats in de 'Natte Tent' van Schutterij OEV1 uit Millingen. Lees meer »

Wild & Wijn Weekend

Dit weekend staat in het teken van het Wild & Wijn Weekend. Een jaarlijks terugkerend weekend waarin wij op zaterdagavond een 4 gangen diner serveren met 8 verschillende wijnen in het glas. Live muziek zal niet ontbreken en alles in het teken van het onlangs geopende Wild... Lees meer »

Assortiment Proeverij

De Assortiment Proeverij is de ideale mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe wijnen die passen bij het najaar. WijnZinnig Gendt nodigt een aantal importeurs uit die allen aanwezig zullen zijn. U krijgt een overzichtelijke proeflijst en kunt naar eigen inzicht en wense... Lees meer »

Whisky Experience

Jock Shaw zal de grote zaal bij De Klok Horeca Gendt weer aan het genieten en het lachen krijgen vanavond. Onder zijn leiding gaan we vanavond een 6-tal bijzondere whisky's proeven met ieder een eigen uniek verhaal, productieproces en smaak. Lees meer »