"Life is too short to drink bad Drinks"

Agenda

Winkel gesloten

Wegens onze vakantie zijn wij dinsdag 30 juli de hele dag gesloten. Wij wensen iedereen ook een lekkere, lange en zonnige vakantie toe. Lees meer »

Gendtse Kermis

Gendtse Kermis 2019. Het belooft een groot feest te worden in ons dorp. WijnZinnig Gendt is dinsdag 27 augustus de hele dag gesloten! Lees meer »

Whisky Tasting Distiller Edition = VOL

DE TASTING IS VOLLEDIG UITVERKOCHT! Deze avond komt Keeper of the Quaich Herman van der Meij naar Gendt om een speciale tasting te verzorgen. Veel whisky liefhebbers kennen de Classic Malts als geen ander. In vrijwel ieder horecabedrijf is er wel 1 van te vinden, of juist... Lees meer »

Bokkenjacht De Klok Gendt

Hier moet je toch gewoon bij zijn? Live muziek, heerlijke hapjes, 8 bo(c)kbieren en een hele grote groep gezellige mensen. Meer informatie via De Klok Horeca Gendt. Lees meer »

Wild & Wijn Weekend Rheden

Zaterdagavond 12 oktober en zondagavond 13 oktober verzorgen wij voor het 2e jaar het Wild & Wijn Weekend bij Het Wapen van Rheden. 5 fantastische gerechten met perfect passende wijnen en héél veel Rhedense gezelligheid. I Lees meer »

Wild & Wijn Weekend = VOL

Misschien wel de meest succesvolle avonden! Ook dit jaar organiseren De Klok Horeca Gendt en WijnZinnig Gendt het Wild & Wijn Weekend. 4 gerechten, 8 wijnen en Gendtse gezelligheid... Lees meer »

Assortiment Proeverij 2019

Tientallen nieuwe wijnen, heerlijke hapjes, sfeervolle muziek, verrassende andere dranken en hele scherpe prijzen. De assortiment proeverij van WijnZinnig Gendt is er een om niet over te slaan... Lees meer »

Bemmelse Kerstmarkt

Deze middag zullen wij aanwezig zijn tijdens de Bemmelse Kerstmarkt. Wij zullen wederom een prachtige selectie dranken laten proeven in de grote tent op de Markt. Lees meer »

Gendtse Kerstmarkt

Uiteraard staan wij op de oergezellige Gendtse Kerstmarkt en is de winkel deze middag ook geopend. Laat het weer een Gendts feestje worden! Lees meer »