"Life is too short to drink bad Drinks"

Wild & Wijn Bistro Bar Proef = VOL

WILD & WIJN 2021 IS VOLLEDIG VOL GERESERVEERD!

 

Eindelijk kunnen we het altijd geweldige en gezellige Wild & Wijn Weekend in Gendt weer organiseren. Dit keer gaan we het weekend verzorgen op zaterdag 13 en zondag 14 november. De locatie zal Bistro Bar Proef in Gendt zijn in plaats van De Klok Horeca Gendt.

Bart van Nunen zal ook deze keer een smaakvol menu samenstellen met 4 gerechten die allemaal op het wildseizoen zijn samengesteld. Bij ieder gerecht zullen we een nieuwe en passende wijn serveren. In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen we nu geen 2, maar 1 wijn per gerecht serveren. We hebben dit concept iets aangepast, omdat we niet meer wachten totdat iedereen binnen is en dan gezamenlijk de wijnen en de gerechten toelichten.

Wanneer je gereserveerd hebt en hier een bevestiging van hebt gekregen, ontvangen we jullie graag op 13 of 14 november tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Hebben jullie ervoor gekozen om 18.30 uur te arriveren dan start jullie Wild en Wijn avond om 18.30 uur. Ieder gerecht en iedere wijn zullen wij aan tafel toelichten en dus niet meer algemeen voor iedereen tegelijk. Hierdoor kan je het menu en de wijnen op je eigen tempo en met je eigen gasten aan tafel beleven.

Iedere avond hebben we plaats voor maximaal 50 gasten. Geef in je reserveringsaanvraag aan welke dag en tijd je graag zou willen komen en natuurlijk met hoeveel personen. Ook eventuele allergieën kunt u hier aangeven. 

Reserveren kan (wegens het reserveringssysteem) uitsluitend via info@bistrobarproef.nl

Reserveringen van 2020 voor het Wild & Wijn Weekend bij De Klok Horeca Gendt komen te vervallen en er dient voor 2021 opnieuw gereserveerd te worden. Reserveringen gaan op volgorde van binnenkomst bij info@bistrobarproef.nl 

Naar het overzicht