"Life is too short to drink bad Drinks"

Online Whisky Proeverij

Na de succesvolle online whisky proeverijen in 2020 gaan we daar in 2021 nog even mee verder. Zodra we weer live kunnen proeven, heeft dat uiteraard onze voorkeur, maar wij willen jullie de verschillende soorten whisky zeker niet onthouden. Daarnaast is het natuurlijk een prachtige manier om rustig kennis te maken met dit product.

Zaterdag 13 maart zal Norbert Tebarts (Mister Bourbon) ons meenemen in een prachtige reis rond de wereld. Een aantal zullen Norbert kennen van de Balcones Whiskey proeverij bij Kasteel Doornenburg en Norbert is veel te vinden bij diverse whisky festivals in Nederland. Nu gaan we zijn passie en kennis ervaren vanuit je luie stoel of bank. Ik weet zeker dat je toch op het puntje van je stoel terecht komt...

Ook met de online proeverijen vind ik het belangrijk dat we nieuwe producten gaan proeven. Deze keer zijn we de wereld over gegaan en terecht gekomen bij distilleries uit Zuid-Afrika, Nederland, Wales, Ierland, Zweden en India. Ieder met een eigen verhaal en unieke smaak.

We zullen de proeverij weer via Zoom gaan verzorgen. We starten om 20.00 uur met de presentatie. Ongeveer 2 weken voor de proeverij zullen wij de tastingsets gereed hebben voor afhalen of verzending. Hierdoor heeft iedereen op tijd de whisky in huis.

Wil jij ook meedoen met deze unieke proeverij dan adviseer ik om niet te lang te wachten.

Wij hebben er nu al heel veel zin in!

Mocht je tussentijds nog vragen hebben dan staan we uiteraard voor je klaar via de telefoon, mail of gewoon gezellig in de winkel.

Naar het overzicht