"Life is too short to drink bad Drinks"

Gran Maestro Appassimento Italië

Fantastische nieuwe wijnen uit het zuiden van Italië. Het mooie weer komt eraan en dan denkt iedereen aan de BBQ of tapas achtige gerechten. Deze wijnen sluiten zich daar naadloos op aan en zijn daarmee uitermate geschikt om te serveren..

Tot snel in de winkel!

 

Gran Maestro Appassimento Rosso is gemaakt van in de zon gedroogde gedeeltelijk koud gefermenteerde Sangiovese en Primitivo druiven met veelvuldig overpompen om aroma's van rijp fruit en zoete tannines te concentreren. 

Nobele inheemse wijn van Apulië, intens en verleidelijk boeket, volle en ronde body met superieure complexiteit, licht geraffineerd in barrique. Geweldig met pittige pasta en rood vlees. Alcohol 14,5%

Gran Maestro Appassimento Bianco wordt gemaakt van Chardonnay (80%) en Fiano (20%) druiven die gedeeltelijk gedroogd zijn. De druiven komen uit de regio Puglia.

Deze heerlijke witte wijn heeft een goudgele kleur. Het bouquet is breed met aangename hints van tropisch fruit. Op het palet is het een volle, ronde en warme wijn met geweldige structuur en zachtheid. Een delicate en aromatische lange finish. De wijn behoud zijn frisheid en aroma's in zowel geur als smaak.

Een lekkere wijn om te combineren met rijke voorgerechten, tapa's, witvis, wit vlees, rijpe kazen en gegrilde groenten. Ook erg geschikt om te drinken met vrienden of na de maaltijd. Alcohol 13,5%

Naar het overzicht