"Life is too short to drink bad Drinks"

Covid-19 Update

Maandag 28 september zijn er verscherpte maatregelen genomen om het corona-virus onder controle te krijgen. Helaas zijn deze maatregelen nodig en zullen we ons er allemaal aan moeten houden. Alleen met naleving van deze maatregelen, kan het virus sneller onder controle gekregen worden en zullen nóg strengere maatregelen misschien voorkomen kunnen worden.

Bij ons in de winkel is er ruimte genoeg om 1,5 meter afstand van elkaar te houden, maar we merken dat we allemaal wat verslappen in het naleven van deze maatregel. Vanaf nu zullen er dan ook meer vloeerstickers aanwezig zijn om onszelf en elkaar eraan te herinneren. Indien nodig zullen wij klanten er ook op aanspreken. 

Op korte termijn wordt er een nieuwe desinfectiezuil bij binnenkomst van de winkel worden geplaatst, zodat u (zonder aanraking) uw handen kunt desinfecteren. Mocht het toch te druk worden in de winkel dan is bij binnenkomst ook het maximaal aantal klanten zichtbaar. Is het even te druk, dan vragen wij u even buiten te wachten.

Natuurlijk hopen wij dat deze maatregelen zo snel mogelijk niet meer nodig zijn, maar tot die tijd zullen wij ons volledig inzetten om samen het virus onder controle te krijgen. Wij hopen daarbij uiteraard op jullie medewerking en begrip.

Samen staan we sterk!

 

Naar het overzicht