"Life is too short to drink bad Drinks"

Zuidam 'Blood Orangecello'

Na het succes van de Mom's Homemade Limoncello van de familie Zuidam is er nu een nieuwe telg aan de familie toegevoegd. Vorig jaar heeft moeder Helene van Zuidam de Limoncello op de martkt gebracht en deze was direct zeer succesvol. Dit jaar was het de beurt aan de bloedsinaasappelen. 

Ook deze Homemade likeur is prachtig van smaak. Door de subtiele toevoeging van limoen en bergamot krijgt het een verfrissende smaak met veel karakter. Bloedsinaasappelen hebben een zeer kort seizoen, maar de smaak is het wachten waard. Daarom maakte moeder Helene van Zuidam dit jaar een kleine batch Homemade Blood Orangecello volgens haar eigen recept en alleen voor het gezin. Een zeer zachte likeur die is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde bloedsinaasappelen, met de hand geschild voor de perfecte smaak. Helene voegt complexiteit toe door een paar limoenen en een vleugje bergamot toe te voegen. Hij is gewoon té lekker om alleen voor het gezin te houden...

Wij hebben deze likeur in de winkel klaarstaan om te proeven. Tijdelijk krijg je er ook nog een mooi Zuidam Tumbler glas bij!

 

Dit is natuurlijk het perfecte geschenk voor Moederdag!

Naar het overzicht