"Life is too short to drink bad Drinks"

WijnZinnig Gendt 8 jaar!

Maandag 10 september is het alweer 8 jaar geleden dat WijnZinnig Gendt de deuren heeft geopend.

In de afgelopen jaren is er ontzettend veel veranderd: van een 'standaard' assortiment zijn we gegroeid naar een goed gevulde winkel met een verrassend aanbod aan dranken en geschenken. Uniek in de regio!

De winkel is tussentijds volledig vernieuwd wat heeft gezorgd voor een beter overzicht en meer ruimte voor heerlijke dranken. De afgelopen jaren hebben we maar liefst 96 nieuwsbrieven verstuurd, ontelbaar veel proeverijen verzorgd en veel leuke evenementen opgezet.

Ons klantenbestand bestaat uit allemaal leuke mensen uit de Gemeente Lingewaard, maar zeker ook buiten onze gemeente. We noemen bijvoorbeeld Oosterhout, Wijchen, Berg & Dal, Nijmegen, Arnhem, Leusden, Delft, Millingen, Pannerden, Tolkamer en Heteren! 

Ook de horecabedrijven en sportverenigingen zijn vertegenwoordigd in ons klantenbestand. Erg leuk om samen aan successen te werken! Iets waar wij als lokale onderneming erg trots op zijn.

Via deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken voor deze geweldige jaren. Dit lijkt misschien een aankondiging voor het stoppen met WijnZinnig Gendt, maar dat is zeker niet het geval. Veranderen gaan we wel...

... deze maandag 10 september zullen Marianne en ikzelf de hele dag vertoeven op een grote beurs in Nederland om allerlei nieuwe producten te proeven, zoeken, selecteren en inkopen voor de laatste maanden van het jaar. Nieuwe bieren, wijnen, whisky, likeuren en al het andere lekkers.

Het assoriment zal hierna dus wat veranderd zijn, maar wij zullen met de zelfde inzet, gedrevenheid en enthousiasme DOORGAAN!

Proost!

 

Naar het overzicht