"Life is too short to drink bad Drinks"

Wijn-Spijs Suggesties

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn als Sommelier in een aantal van de beste restaurants van Nederland is het aanneembaar dat er voldoende kennis en vakkundigheid in huis is voor prachtige wijn-spijs combinaties.

Zeker tijdens de kerstdagen is iedereen erg druk in de keuken en worden de meest mooie, ingewikkelde, uitgebreide en complexe gerechten in elkaar gezet met daarbij ook nog eens een grote selectie speciale ingrediënten.

De grote vraag is dan altijd: Wat ga ik daarbij drinken?

Op die vraag heeft WijnZinnig Gendt eigenlijk altijd een antwoord. Door de jarenlange ervaring in de top horeca kunnen we u een goed advies geven bij ieder gerecht, maar daarbij ook denkend aan de gehele menuopbouw. Smaken moeten met elkaar in balans zijn, zonder dat het allemaal teveel wordt.

Los daarvan is het natuurlijk belangrijk dat de wijn ook nog eens erg lekker is om vóór en ná het gerecht te kunnen drinken.

 

Het menu dat gemaakt gaat worden is meestal al vroeg van tevoren bekend. Zodra u dit weet, bent u van harte welkom om te overleggen welke wijnen daarbij zouden combineren. Wacht u te lang dan is de kans aanwezig dat niet alle wijnen meer voorradig zijn of juist de bijzondere, limited edities de winkel al hebben verlaten.

Wij kijken ernaar uit om uw werk in de keuken een smaakvol en passend geheel te geven. Uiteraard rekening houdend met uw budget!

 

Naar het overzicht