"Life is too short to drink bad Drinks"

Wij zeggen BEDANKT!

10 jaar geleden opende Guido Lenting officieel de deuren van WijnZinnig Gendt. Een grote sprong in het onbekende qua ondernemerschap, maar het goede gevoel en vertrouwen was er vanaf het begin.

De afgelopen 10 jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een speciaalzaak met ruime keuze aan diverse dranken. Van wijnen, whisky, likeuren en jenevers tot speciaalbieren, grappa en gin. Voor ieder wat wils.

Als grote dank voor het vertrouwen van (onder andere) de Gendtse inwoners, ondernemers en verenigingen heeft Guido besloten om een AED beschikbaar te stellen die 24/7 bereikbaar is aan de gevel van WijnZinnig Gendt. Op deze manier geeft Guido aan veel waarde te hechten aan het maatschappelijk ondernemen. We zijn er tenslotte om elkaar te helpen.

Een AED (Automatische Externe Difibrillator) is een draagbaar apparaat dat wordt gebruikt bij de reanimatie van een persoon met een hartstilstand. Indien de hartstilstand het gevolg is van bepaalde levensbedreigende ritmestoornissen kan een elektrische schok van een AED het gestoorde hartritme doen stoppen.

De AED is opgehangen en geïnstalleerd door Stichting Kloppend Hart voor Lingewaard en Overbetuwe. Op de website van Stichting Kloppend Hart vindt u een overzicht van alle toegankelijke AED’s bij u in de buurt.

Guido heeft zich tevens direct aangemeld als burgerhulpverlener.

Naar het overzicht