"Life is too short to drink bad Drinks"

Werkbezoek Wellington

Als ondernemer in de Wereld van dranken vind ik het belangrijk om het juiste advies te kunnen geven over producten die je verkoopt. Naast het altijd vooraf proeven van nieuwe dranken voor het assortiment is het ook goed om af en toe een land, gebied en producent te bezoeken. Op deze manier krijg je een beter beeld van waar een product vandaan komt, wat de oorzaken zijn van een bepaalde smaak of prijs en krijg je een goed beeld van de omgeving. Drank is immers niet alleen een product, maar ook een beleving...

Om die reden vertrek ik zondag 16 februari voor 3 dagen naar Zuid Afrika om daar het bekende wijnhuis Nabygelegen te bezoeken. Eigenaar en wijnmaker James McKenzie is zeker geen onbekende. 10 jaar geleden heb ik hem bezocht toen ik nog met de voorbereidingen bezig was om WijnZinnig Gendt te starten en daarna is hij ook nog een keer bij ons in Gendt geweest. Een grote, aardige, lieve en zéér vakbekwame man!

In het kader van het 10-jarig bestaan van WijnZinnig Gendt ben ik ontzettend blij en trots te kunnen melden dat ik tijdens dit korte bezoek mijn jubileumwijn mag blenden bij James in Zuid Afrika. 5 jaar geleden heb ik dit mogen doen bij Feudi Salentini in Zuid Italië.

Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met James de verschillende wijnen apart te proeven en daarna de jubileumwijn samen te stellen.

Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden via Facebook en een uitgebreidt verslag schrijven in de volgende nieuwsbrief.

              Zuid Afrika 2009                                           Gendt 2015

Naar het overzicht