"Life is too short to drink bad Drinks"

Virtuele Whiskyreis bijna UITVERKOCHT

LET OP!

REEDS GERESERVEERDE KAARTEN DIEN UITERLIJK ZATERDAG 9 SEPTEMBER OPGEHAALD TE ZIJN. NA DEZE DATUM ZULLEN DE KAARTEN VRIJ GEGEVEN WORDEN VOOR DE LOSSE VERKOOP.

ER ZIJN NU NOG MAAR 20 KAARTEN BESCHIKBAAR!

 

 

Een kijkje in de wondere wereld van whisky tijdens een virtuele rondleiding door de meest bekende distilleerderij van Schotland: Glenfiddich. Leer alles over het eeuwenoude ambacht van het distilleren van whisky. Met aanstekelijke passie neemt Glenfiddich’s eigen whisky ambassadeur, Tony van Rooijen, (beginnende) liefhebbers van de Schotse lekkernij mee op reis langs prachtige beelden en persoonlijke verhalen. Ontdek, aan de hand van de verschillende smaken, kleuren en geuren, de mystiek van Schotland en de drank waarmee het land wereldberoemd is geworden

 

 

Natuurlijk is een whiskyreis niet compleet zonder dat bezoekers ook zelf kunnen proeven. Elke deelnemer krijgt een tasting box, met zes verschillende whisky's. Een enorme whiskykenner hoef je niet te zijn, om een mooie avond te hebben. Ook voor de beginnende whiskydrinker of voor mensen die er gewoon wat meer over willen weten en het eens willen proeven, is het een aanrader. 

 

Deze unieke ervaring zal plaatsvinden in de grote theaterzaal van de Theaterkerk in Bemmel. Een bijzondere locatie waar we als inwoners van de Gemeente Lingewaard trots op mogen zijn. De avond start om 20.30 uur en sluit 22.00 uur. Uiteraard is het daarna mogelijk om de geproefde whisky nog per glas te bestellen in de gezellige foyer van de Theaterkerk.

 

Uw persoonlijk entreebewijs kunt u uitsluitend kopen via WijnZinnig Gendt en kost €25,00 per kaart.

 

 

Naar het overzicht