"Life is too short to drink bad Drinks"

Veel nieuwe bieren!

De markt van speciaalbieren is ontzettend in beweging. Iedere dag komen er wel nieuwe speciaalbieren bij, worden kleine brouwerijen overgenomen door grote brouwerijen en komen er toch ook steeds nieuwe microbrouwerijen/brouwinitiatieven bij. Om als nieuwkomer onder de aandacht te komen, wordt er vooral gewerkt met gekke recepten, hoge alcoholpercantages, fancy etiketten en samenwerkingen met andere brouwerijen.

Voor ons is het juist belangrijk een goede balans te vinden in ons assortiment. Natuurlijk willen wij mee met de 'nieuwe bierwereld', maar moeten we de traditionele speciaalbieren niet uit het oog verliezen. Door goede samenwerkingen met verschillende leveranciers kunnen we vanaf nu het bierschap continu aanvullen met verrassende en nieuwe bieren. Hierdoor is het voor de liefhebber thuis altijd interessant om een bezoekje aan WijnZinnig Gendt te brengen. Ook als cadeau voor iemand die graag een speciaalbier drinkt, is de keuze enorm.

De focus zal bij ons vooral komen te liggen op kleine brouwerijen die iets speciaals hebben of de limited editions van groete brouwerijen die juist niet groot verkrijgbaar zijn. 

In de eerste week van maart komen er weer een groot aantal nieuwe bieren naar Gendt. Van traditionele blond en tripel bieren tot vatgerijpte krachtige donkere bieren en frisse IPA stijlen.

Hieronder een korte impressie van een aantal nieuwe bieren die het schap gaan vullen.

 

Naar het overzicht