"Life is too short to drink bad Drinks"

Vakantie!

Vakantie Vakantie Vakantie...

We kunnen het nog wel veel vaker zeggen, maar de meeste mensen zijn toe aan vakantie. De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van de coronamaatregelen in het begin van het jaar en vervolgens zijn we weer 'vrij' gelaten en mochten we weer gaan en staan waar we zelf wilden. Het feit dat veel evenementen, verjaardagen en andere feesten niet door konden gaan, zorgen nu voor een overvolle agenda bij iedereen. Gelukkig mogen we weer en je weet maar nooit wat er na de vakantie weer staat de gebeuren. Aldus veel mensen in de winkel.

Wij zijn uiteraard ook ontzettend blij dat alle proeverijen weer door kunnen gaan en dat al onze horecaklanten weer vollebak kunnen draaien. De zalen worden weer gereserveerd, de cafés zitten weer vol en de terrassen zijn een populaire plaats met dit mooie weer. 

Na al het harde werken en aanpassen aan alle maatregelen zijn we gewoonweg toe aan vakantie.

Via deze weg willen wij dan ook iedereen heel veel plezier wensen tijdens de vakantie. Of het lekker thuis is, op de camping, in een ver land of op een andere manier maakt niet uit. Maak er iets moois van!

Geniet ervan en kom veilig en gezond weer thuis...

 

Naar het overzicht