"Life is too short to drink bad Drinks"

Vaderdag!

Zondag 17 juni is het weer jaarlijkse Vaderdag. Een dag waarin we onze vaders extra in het zonnetje zetten voor alle liefde, aandacht en hulp die ze ons altijd geven.

Maar we denken natuurlijk ook aan alle vaders die niet meer bij ons zijn, maar ook altijd voor ons klaar hebben staan. Vaderdag is een dag met een lach, maar ook met een traan...

 

Een bloemetje, chocolaatje of geurtje is iets wat we afgelopen maand al aan moeders hebben gegeven. Vaders willen wat 'stoers', 'heldhaftigs', 'sterks' en vooral 'lekkers'... Daarom hebben wij het ideale geschenk voor vaderdag!

Controleer de voorraadkast van vader om te zien welke drank het meest gedronken wordt. Maak hier een foto van of schrijf het even op. Bij ons in de winkel kunnen we deze drank uit het schap halen en mooi voor u inpakken, maar we kunnen ook een alternatief voor het standaard product voor u selecteren.

Hierdoor heeft u een andere fles, maar wel dezelfde smaakrichting voor vader. Juist dit maakt een vaderdagcadeau zo leuk.

Uiteraard hebben we luxe producten voor vaderdag waar meestal een aardig prijskaartje aan zitten, maar juist voor deze dag hebben we extra kleine flesjes whisky in huis gehaald, kleine geschenkdoosjes met sterke dranken, gezellige bierpakketjes, wijn- en bierflessen met de tekst BEDANKT  en heel veel andere producten.

Kom op tijd naar WijnZinnig Gendt om verzekerd te zijn van het juiste cadeau. Ook als er een specifiek product gewenst is, proberen wij deze voor 17 juni voor u in huis te halen!

 

Naar het overzicht