"Life is too short to drink bad Drinks"

Tullibardine 15 Years

TULLIBARDINE HIGHLAND SINGLE MALT 15 YEARS 

Vanaf nu bij ons bij WijnZinnig Gendt verkrijgbaar! Wil je hem eerst even proeven? Geef ik dit aan ons door en we zorgen ervoor!

 

"Het is nu tijd voor kenners van Tullibardine om deze unieke Highland Single Malt te ontdekken, een juweel in de rijke geschiedenis van de Tullibardine."
Keith Geddes - Tullibardine warehouse manager

De Tullibardine 20 en 25 years waren een lange tijd voordelige single malts, met oude leeftijdsaanduiding, in de standaard range van Tullibardine. Echter de afgelopen 2 jaar werd de beschikbaarheid beperkter en de prijzen hoger.

Nu komt Tullibardine met de verwachte opvolger in de vorm van een 15 jarige expressie! Gedistilleerd in de jaren na de heropening van de Tullibardine distillery in 2003 en minimaal 15 jaar gelagerd in first-fill Bourbon casks. 
 

Smaakomschrijving:

Neus: delicaat geurende aroma's van vers gedroogd hooi gecombineerd met parmaviooltjes, gelei fruit en gebakken appel gekruid met kruidnagel in laagjes vanille-ijs.

Smaak: vers gebakken scones met aardbeienjam en clotted cream. Delicate gedroogde kruiden tintelen op de tong samen met zoete gerstsuiker en een subtiele noottonen.

Afdronk: verwarmende romige kruiden blijven zachtjes op de tong hangen.

Geen €59,50, maar €54,50 per fles!

Naar het overzicht