"Life is too short to drink bad Drinks"

Terugblik Virtuele Whiskyreis Glenfiddich

Vrijdag 22 september stond de Theaterkerk in Bemmel volledig in het teken van een door WijnZinnig Gendt georganiseerde Virtuele Whiskyreis inclusief proeverij.

Maar liefst 239! (beginnende) whisky liefhebbers hebben genoten van deze bijzondere avond op een bijzondere locatie.

Bij binnenkomst ontving iedereen een unieke tastingbox met 6 buisjes Glenfiddich Single Malt Whisky, een prachtig Glenfiddich tasting glas, flesje water, boekje en pen.

Brand Ambassador Tony van Rooijen nam iedereen aan de hand van prachtig video materiaal mee naar de Distillery in Schotland.

Onder leiding van Tony hebben we, gedurende de 90 minuten durende show, de 6 verschillende soorten whisky geproefd. Allen passend bij het duidelijke beeldmateriaal en uitleg over de verschillende productieprocessen.

Na afloop, waarin velen een ervaring rijker waren, kon het nog onder het genot van een goed glas Glenfiddich Whisky nagepraat worden in de mooie foyer van de Theaterkerk. Deze afsluiting werd compleet door een heerlijk optreden van een jazz band.

Er werden ervaringen uitgewisseld, vragen gesteld aan Tony en vooral veel gelachen.

WijnZinnig Gendt dankt iedereen die aanwezig was en zal vol overtuiging aan de slag gaan voor een nieuwe, unieke whisky belevenis in onze prachtige regio.

Naar het overzicht