"Life is too short to drink bad Drinks"

Terugblik Gin Tonic Bemmel

Wowwwwww, wat was het een heerlijk feestje bij Het Wapen van Bemmel!

Voor de eerste keer hebben wij hier samen met het team van Jasper Bergamin een proeverij mogen verzorgen. Nadat we vanaf het begin de wijnselectie hebben mogen maken voor het restaurant, vonden wij het wel tijd voor een leuke proeverij. Nou, dat vonden meer mensen. Met 52 personen was ook deze Gin Tonic proeverij volledig uitverkocht. Zondag 3 juli zijn we om 14.30 uur gestart!

Een aantal weken geleden hebben wij ook een Gin Tonic proeverij in Gendt georganiseerd en hebben we 6 verrassende en vernieuwende combinaties laten proeven aan de deelnemers. Succes verzekerd en deze proeverij zouden we dus ook in Bemmel kunnen doen. Het was echter zó leuk dat er een aantal deelnemers uit Gendt ook meedoen met de proeverij in Bemmel. Tsja, dan zijn wij heel duidelijk naar onszelf. Wij gaan NIET een zelfde proeverij verzorgen aan dezelfde persoon. Dan maken we toch gewoon een nieuwe ;-)

Samen met Wouter van Tol (specialist in alles wat met alchol te maken heeft) hebben we een nieuwe proeverij samengesteld met onbekende Gin's. Hierdoor is het ook echt voor iedereen een verrassende en vernieuwende proeverij.

Ontzettend veel dank aan iedereen van Het Wapen van Bemmel. Wat een service en medewerking! Uiteraard ook aan Wouter voor weer een geweldige presentatie en natuurlijk aan alle deelnemers. 

We hebben deze middag geproefd:

  • Duncan Taylor, Indian Summer Gin, Schotland
  • Etsu Gin Double Yuzu, Japan
  • Darnley's Spiced Gin, Schotland
  • Milk & Honey, Levantine Gin, Israël
  • Drouin, Le Gin Carmina, Frankrijk
  • Brewdog, Lone Wolf, Peach Passion, Schotland

 

Naar het overzicht