"Life is too short to drink bad Drinks"

Terugblik Assortiment Proeverij

Zondag 4 november stond de inmiddels jaarlijks terugkerende Assortiment Proeverij op de agenda.

Tijdens deze prachtige zondagmiddag stonden er 60 verschillende en veelal nieuwe wijnen geopend op de proeftafel. Naast deze grote selectie wijnen ook een aantal prachtige soorten Port van Taylor's. Bijzonder was deze keer de toevoeging van Zuidam producten uit Zuid Nederland. Smaakvolle likeuren, verrassende oude genevers en de superstoere Millstone Single Malt Whisky.

Alle producten zijn aandachtig geproefd en beoordeeld. Onder het genot van een subtiel achtergrondmuziekje en fantastische hapjes van De Klok Horeca Gendt was de sfeer opperbest.

Voor het eerst hebben we een klein bedrag als entree gevraagd en hierdoor was het waarschijnlijk minder druk dan voorgaande jaren. Op deze manier hebben de aanwezige proevers wel meer tijd en ruimte gekregen om vragen te stellen aan de aanwezige importeurs en op hun gemak een proefvolgorde bepaald. Voor ons een goede stap om de Assortiment Proeverij nog professioneler en kwalitatief beter te maken.

Naar aanleiding van deze proeverij zijn er een groot aantal nieuwe wijnen aan het assortiment toegevoegd. Uiteraard ook veel niet, maar dat is juist de doelstelling van een proeverij. Ontdekken waar de smaakvoorkeuren naar uit gaan en daarop inspelen.

Voor de laatste maand van het jaar hebben misschien nog plaats voor een enkele nieuwe wijn, maar we zijn trots en tevreden met de brede selectie die we nu voor u hebben klaarstaan.

Uiteraard wil ik via deze weg ook iedereen bedanken voor de aanwezigheid, de bestellingen, de hulp van het voltallige WijnZinnig team, De Klok Horeca Gendt en alle aanwezige importeurs.

Op naar volgend jaar!

 

Naar het overzicht