"Life is too short to drink bad Drinks"

Terugblik 10 jaar WijnZinnig

10 september 2020 was de winkel exact 10 jaar geopend en dat hebben we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Via deze weg allereerst nogmaals bedankt voor alle berichten, cadeau's, kaarten, bezoeken en emails!!

Van 10 t/m 12 september hebben we een aantal pakkende acties gehad in de winkel met een 10 Years Old Tawny Port, een vintage Kilchoman Whisky uit 2010, Weihenstephan bier uit Duitsland en natuurlijk de inmiddels al héél populaire Nabygelegen Guido die Tien wijn. Alle producten waren ook te proeven in de winkel en daar is gelukkig dankbaar gebruik van gemaakt.

Ik had absoluut geen verwachtingen bij dit jubileum en in mijn hoofd was ik alleen maar bezig met "hoe gaan we de laatste maanden van 2020 invullen", "welke producten missen we nog in de winkel", "kunnen we nog specifieke proeverijen inplannen" en "waarmee kunnen we de consument op drankgebied verrassen?"

Uiteindelijk hebben jullie ervoor gezorgd dat ik bewust heb kunnen terugkijken op de afgelopen jaren. Er zijn gesprekken geweest over proeverijen die ik in het eerste jaar van WijnZinnig Gendt heb gegeven bij mensen thuis, evenementen die we opgezet hebben, maar nooit daadwerkelijk georganiseerd zijn, successen die we geboekt hebben en blunders die we gemaakt hebben. De groei van de winkel met het assortiment en de uitbreiding van alle andere activiteiten. Toch wel gaaf om daar met zoveel mensen over te praten.

Al met al hebben we het jubileum met trots kunnen afsluiten en daar ben ik iedereen enorm dankbaar voor. Op naar nog vele mooie jaren...

 

 

Naar het overzicht