"Life is too short to drink bad Drinks"

Rock & Roll(e) wijnen!

Rock ’n Rolle vier vrienden en een dijk van een wijn.

Vanaf 10 februari nieuw bij ons in de winkel en wij kunnen niet wachten. Geweldige wijnen, toffe uitstraling, coole playlists en ook nog eens gewoon fijn geprijsd!

 

Het verhaal achter Rock & Roll(e)

Theo Kalkdijk en Cuno van ’t Hoff selecteerden de beste Zuid-Franse Rolle (Vermentino) druiven en maakten er een verschrikkelijk lekkere wijn van. Gerard Ekdom ging los op een brute Rock ’n Roll(e) playlist en Selwyn Senatori stond garant voor het baanbrekende etiket.

De Rock ’n Rolle Classic. Een hemelse blend met vergiste Rolle druiven afkomstig van gemiddeld 30 jaar oude stokken die met hun wortels diep in de kalkrijke, Mediterrane bodem staan. Deze belachelijk goede wijn met zijn verfrissende zuurtjes en hoge doordrinkfactor is het ideale aperitief. Aroma’s die nog het dichtst in de buurt komen van sappige perzik en witte zomerbloemen.

Rock ’n Rolle Star, minutieus samengesteld van een uiterst strenge selectie hoogwaardige Rolle druiven. De oude stokken staan op klei en kalkgedomineerde bodem. Het uitgekiende Middellandse zeeklimaat. Het zuiverste sap dat korte tijd van een zuchtje houtlagering op Frans eikenhouten vaten heeft mogen genieten. En natuurlijk de hand van de ervaren wijnmaker. Dat staat garant voor deze prestigieuze witte wijn. Een zalig glas wijn met een hoog gastronomisch gehalte door zijn geraffineerde bittertje. Knapperige zuurtjes, subtiele aroma’s van rode grapefruit, honing en rijpe peren. Eindigend in een lange, zijdezachte afdronk. Wanna rock this wine?

Het eigenwijze broertje in de Rock ’n Rolle familie, de Rock ’n Rolle Rebel. Eigenwijs, want als rebelse rode wijn gemaakt van de extreem sappige Grenache, Syrah en Mourvèdre-druiven die met alle zorg opgegroeid zijn rondom het Franse Middellandse Zeegebied. Rebels maar ook zeker serieus met aroma’s van rijpe kersen, rood fruit, een subtiele hint van cacao en een spicy bite.

De briljante uitstraling door Selwyn Senatori zegt al genoeg. Deze wijn Rockt de tent uit.

De QR-Code achterop de fles gaat echter nog een stapje verder. Gerard Ekdom heeft een kneitervette Spotify playlist samengesteld met zijn favoriete nummers. Om je tijdens het drinken van de Rock ’n Rolle wijnen volledig uit je plaat te laten gaan.

Naar het overzicht