"Life is too short to drink bad Drinks"

Relatiegeschenken/Kerstpakketten

De maand december is net begonnen en daarmee zijn we begonnen aan de laatste maand van 2019. Vooral in deze periode wordt de waardering uitgesproken naar de mensen die veel voor je betekenen, werkzaam voor je zijn of zorgen voor een prettige samenwerking op de werkvloer. Er is natuurlijk meer dan alleen het houten kistje met een flesje wijn erin. Het gaat uiteraard om de waardering, maar je kunt het beste wat informeler en persoonlijker maken.

De houten kistjes zijn er bij ons in overvloed, maar we hebben ook een mooie selectie verpakkingsmaterialen zoals manden, zinken emmertjes, houten bakjes, kartonnen (venster)dozen en nog véél meer.

In deze verpakkingen kunnen diverse soorten flessen, maar ook foodproducten als nootjes, kazen, droge worsten/fuet, toast en tapenade. Ook hier hebben wij een verrassende selectie van op voorraad staan. 

Kortom; u hoeft voor een perfect samengesteld kerstgeschenk niet ver te zoeken. 

Kom gerust langs in de winkel om inspiratie op te doen of maak een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. 

Natuurlijk hebben wij ook de giftpacks van verschillende whiskymerken, likeuren en andere dranken. Passende glazen of leuke gadgets die bij deze producten horen zijn mooi verpakt.

 

 

Naar het overzicht