"Life is too short to drink bad Drinks"

Relatiegeschenken / Kerstpakketten

De meeste mensen zullen er nog niet mee bezig zijn, maar wij zijn al volop in beweging voor de relatiegeschenken en kerstpakketten.

Het is altijd leuk om relaties en medewerkers extra in het zonnetje te zetten tijdens de feestdagen. Dit kan uiteraard met een 'standaard' geschenkdoos met allerlei producten erin (hoeveel producten daaruit worden daadwerkelijk gebruikt?), maar wij zijn van mening dat een persoonlijke aanpak veel interessanter en effectiever is.

WijnZinnig Gendt denkt graag met u mee om het passende geschenk samen te stellen voor uw relaties en medewerkers.

Onze persoonlijke vragenlijst is bijzonder populair. Deze vragenlijst deelt u uit aan uw medewerkers en worden uiteindelijk weer ingeleverd bij WijnZinnig Gendt. Wij gaan per medewerker aan de slag om het unieke, persoonlijke en verrassende pakket samen te stellen binnen uw budget. Hierdoor betaalt u als ondernemer niet te veel en krijgt uw medewerker juist hetgeen hij of zij lekker vindt.

Voor een voorbeeld vragenlijst of specifieke wensen kunt u ten alle tijden bij ons terecht.

Voor alle andere opties en mogelijkheden bent u van harte welkom in onze winkel. Wij hebben een grote selectie verpakkingsmogelijkheden. Het personaliseren van flessen wijn als ook het verzenden van uw geschenken behoren tot de mogelijkheden.

Wij werken bovendien nauw samen met onze collega ondernemers uit Gendt. Een combinatie geschenk is daardoor ook makkelijke te realiseren.

Voor vragen staan wij graag voor u klaar.

Naar het overzicht