"Life is too short to drink bad Drinks"

Problemen met voorraad/leveringen

Het zal geen verrassing zijn, maar ook wij ondervinden al problemen met het op voorraad houden van producten of het op tijd laten leveren van dranken of verpakkingsmaterialen. Gelukkig hebben we sinds vorig jaar extra opslagruimte achter de winkel én daar gaat op heel korte termijn nog een extra ruimte bij komen. Hierdoor proberen wij nu al veel producten in extra grote hoeveelheden in huis te halen om jullie rondom de feestdagen nog steeds een uitgebreidt en verrassend assortiment te kunnen bieden.

Er is in de Wereld een tekort op vrijwel alles: flessen, capsules voor schrofdoppen, papier (dus etiketten) en zeker ook karton. Dit karton is nodig om de flessen in te verpakken, maar ook veel verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van karton. Naast deze tekorten zijn de kosten voor transport werkelijk de pan uit gerezen en zijn de prijzen voor containers uit bijvoorbeeld China verzevenvoudigd... Laten we het dan nog maar niet hebben over de toegenomen vraag naar al deze producten...

Wij gaan er dus alles aan doen om geen tekorten te krijgen in de winkel, maar gezien de grote orders voor kerstpakketten/relatiegeschenken die wij de afgelopen jaren hebben mogen maken, kunnen wij helaas geen garanties geven. Ben je dus van plan om een prachtig pakket of leuke attentie bij WijnZinnig Gendt uit te zoeken, kom dit jaar dan extra vroeg. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we niet op het laatste moment nog allerlei aanpassingen hoeven te doen omdat er iets niet leverbaar is.

We willen absoluut geen paniek zaaien, want we zijn met de huidige voorraad voorbereid op héél veel geschenken, pakketten en thuisvoorraden, maar we kunnen maar beter eerlijk en voorbereid zijn.

Kom gerust langs om alle mogelijkheden te bespeken voor jou optimale geschenk.

 

Naar het overzicht