"Life is too short to drink bad Drinks"

Port proeverij Ferreira

Voordat we ons gaan voorbereiden op de lente en de daarbij behorende proeverijen, gaan we toch nog een keer aan de slag met een nieuwe port proeverij. Naast de vele proeverijen die we de afgelopen jaren al hebben verzorgd, hebben we nu een prachtig nieuw porthuis gevonden waar we de diverse stijlen port erg goed kunnen laten proeven en ervaren.

De proeverij zal dit keer volledig in het teken staan van Ferreira Port!

Ferreira behoort tot de top van de Portugese Porthuizen. Niet voor niets staat Ferreira al jaren op No.1 in Portugal. Voor de Portugees staat de naam Ferreira synoniem voor kwaliteit en eeuwenoude traditie.

Verscholen in het achterland van Porto, gelegen in de indrukwekkende Douro Vallei, liggen de prachtige Quinta’s, de portugese wijnboerderijen, met namen als Quinta de Seixo en Quinta do Porto. Schitterende landgoederen waar de geschiedenis van Ferreira meer dan 250 jaar geleden is begonnen. Ferreira is dan ook een van de oudste porthuizen met eigen wijngaarden die een oppervlakte bestrijken van meer dan 150 hectare.

Meer informatie over deze prachtige producent en natuurlijk de smaken en bijzonderheden van de te proeven port gaan we op deze avond allemaal openbaar maken. 

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via info@wijnzinnig.eu

Naar het overzicht