"Life is too short to drink bad Drinks"

Paul Mas Le Rosé Frankrijk

Wat een beauty...

Na de introductie van de Paul Mas Le Blanc uit de Languedoc, hebben we nu ook de rosé van uit zuiden van Frankrijk naar Gendt gehaald. 

Er is veel geïnvesteerd in de wijngaard en dat proef je. Deze Gris de Gris Rose is een wijn die de Zuid Franse zon laten schijnen in je glas. Alle druiven groeien op in de beste omstandigheden, want zonneschijn is er in overvloed, maar ook voldoende koelte van de nacht temperatuur en van de wind die over de bergen door de wijngaarden waait.

De koelte draagt hij aan de frisse stijl van deze rosé zonder dat hij zijn fruitigheid verliest.

Deze geweldige rosé is gemaakt van de Carignan, Cinsault, Grenache Noir en de Pinot Gris druiven. 

De druiven worden in de nacht geoogst om zo de frisheid te behouden. Hierna volgt een rijping van 3 maanden op de gistcellen zodat hij vol en stijlvol wordt met een prachtige fruitigheid.

Geniet van deze rosé in de zon, met een lekkere borrelplank of een rijk gevulde salade. Zet je de BBQ aan dan combineert hij goed met gegrilde vis en groente. De fles is afgesloten met een glazen stop. Het etiket is over de prachtige fles geplakt, dus als de fles leeg is kan je hem gebruiken als stijlvolle waterfles of als vaasje met een bloem...

Geniet ervan en proost!

 

Naar het overzicht