"Life is too short to drink bad Drinks"

Party at Home

De zomer is begonnen, de vakantie staat op het punt van beginnen en de zin in een lekker tuinfeest is er al een paar weken!

Nodig jij je familie, vrienden, collega's of buurt uit voor een lekkere borrel in de tuin. Al dan niet met een heerlijk buffet of BBQ van één van onze collega ondernemers uit Gendt, dan helpen wij graag een handje mee...

Het is en blijft enorm lastig in te schatten welke dranken je tijdens een feest voor meerdere personen nodig hebt. Laat staan om de hoeveelheid in te schatten...

Veel mensen zijn al bekend met onze "OVER = RETOUR" mogelijkheid.

Geef ons aan met hoeveel personen jullie zijn en wat de invulling van de middag/avond wordt. Hierop kunnen wij een passend voorstel maken wat betreft de dranken. WijnZinnig zorgt ervoor dat er voldoende flessen op locatie zijn zodat je niet bang hoeft te zijn dat je te weinig in huis hebt.

Nadat je de volgende dag, of de dag erna, of die daarna bijgekomen bent van het feest, check je welke flessen nog dicht zitten die je zelf niet meer wilt hebben. Deze flessen breng je gewoon terug naar onze winkel. Uiteindelijk zullen we dan toch de rekening opmaken voor hetgeen je daadwerkelijk gebuirkt hebt. Handig toch?

Als we voldoende glaswerk voorradig hebben, is er ook een mogelijkheid om goede wijnglazen te gebruiken van ons ;-)

 

Naar het overzicht