"Life is too short to drink bad Drinks"

Online Whiskyproeverij

Zaterdag 1 mei gaan we voorlopig de laatste online whiskyproeverij verzorgen. Laten we samen hopen dat we na deze datum snel weer 'live' kunnen proeven en beleven.

Tijdens deze avond aan we 6 verschillende soorten whisky proeven. De proeverij zal onder leiding staan van niemand minder dan Herman van der Meij. Prestige & Scotch Brand Ambassador en “Liquid Storyteller”. Ruim 35 jaar werkzaam in de drankenbranche en in de whiskywereld in het bijzonder. Onderscheiden met de titel “ Keeper of the Quaich”. Een titel, die door de Schotse whisky industrie wordt toegekend aan mensen die zich buitengewoon verdienstelijk hebben gemaakt voor de promotie van Schotse whisky. Nederland telt maar een paar mensen met deze ere titel.

Twee van de zes soorten zullen we 'blind' gaan proeven. Dit betekent dat jullie niet weten wat er in het glas zit. Herkennen jullie de stijl? De overige vier soorten zijn geen kleine jongens. Qua leeftijden zullen we niet alleen een 12 jaar oude whisky proeven, maar ook een 15 jaar, 16 jaar en 18 jaar oude whisky!

We hebben voor deze proeverij maar een beperkt aantal tastingsets beschikbaar. Dit komt omdat niet alle whisky groot op voorraad is in Nederland.

Meld je snel aan als je dit niet wilt missen.

Naar het overzicht