"Life is too short to drink bad Drinks"

Online Whisky Proeverij

De geplande whisky proeverij van 13 juni (eerdere datum 11 april) kan wegens de coronamaatregelen helaas ook niet doorgaan. De afgelopen weken hebben we, samen met Whisky Import Nederland, gekeken naar de mogelijkheden om deze proeverij online aan te kunnen bieden.

We zijn ontzettend blij dat we Marcel Bol en Frank Handgraaf bereid gevonden hebben om op zaterdag 13 juni om 20.00 uur voor ons klaar te zitten om de geplande proeverij online te presenteren. Geen standaard proeverij, maar juist de proeverij die wij op maat hebben gemaakt voor ons assortiment en de smaakvoorkeuren van onze klanten. 

De proeverij bij Kasteel Doornenburg was volledig vol gereserveerd met het maximaal aantal van 30 proevers. Aangezien we nu allemaal thuis gaan proeven, zijn er meer beschikbare proefsets beschikbaar gesteld. We hebben op dit moment 60 beschikbare proefsets in voorbereiding.

Aanmelden voor deze proeverij kan tot 22 mei aanstaande. Na bevestiging en betaling voor deze proeverij zullen wij de proefsets naar Gendt laten komen en kunnen deze in de winkel opgehaald worden. Via een email wordt er een link gestuurd om via Zoom deel te nemen aan deze bijzondere online Whisky proeverij.

In totaal zullen we 7 verschillende soorten Whisky proeven.

 

Naar het overzicht