"Life is too short to drink bad Drinks"

OFYR Workshop

Dinsdagavond 21 mei organiseert Claassen Buitenbeleving uit Angeren een spectaculaire workshop om het gebruik van de OFYR beter onder de knie te krijgen of juist inspiratie op te doen om deze prachtige 'buitenkeuken' in huis te halen. Wil je meer informatie over deze workshop of over de OFYR dan kunt u contact opnemen met Claassen Buitenbeleving in Angeren of WijnZinnig Gendt. 

WijnZinnig Gendt zal aanwezig zijn om diverse heerlijke dranken te laten proeven die geschikt zijn om te combineren met verschillende gerechten of juist als 'borrelwijn' in te zetten zijn. 

 

OFYR Workshop: 21 Mei 2019  15.00 / 20.00 uur

Locatie: Claassen Buitenbeleving  Zeegsepad 4  6687 LD  ANGEREN 

Op deze dag zullen wij u een demonstratie geven van de basis kooktechnieken op de OFYR. Hierbij zult u verstelt staan in de veelzijdigheid van de OFYR  om recepten te bereiden van vlees, vis, groente en fruit. In combinatie met een verrassende proeverij verzorgd door WijnZinnig uit Gendt gaat u een gezellige culinaire middag beleven in een informele sfeer! 

Kosten: €49,50 per deelnemer;  workshop – eten – drinken –attentie !

(indien wij u kunnen overtuigen om op deze dag  tot aankoop van een OFYR over te gaan, dan  krijgt u van ons de kosten van deze workshop retour,   aanvullend het OFYR receptenboek en een leuke attentie cadeau!)

 

Deelname & opgeven : mail uw gegevens en het aantal personen naar:  info@claassenbuitenbeleving.nl  inschrijving o.b.v. beperkt aantal plaatsen  Vol=Vol

 

Naar het overzicht