"Life is too short to drink bad Drinks"

Nieuwe Zuidam producten!

Nadat we eindelijk weer een beurs hebben kunnen bezoeken, hebben de direct van de gelegenheid gebruikt gemaakt om met de familie Zuidam uit Baarle Nassau af te spreken. Zeker richting het najaar heeft dit familiebedrijf perfecte dranken en geschenken. Jaarlijks innovatieve dranken en aparte flesvormen. Naast deze leuke feitjes, zijn de producten van Zuidam gewoon goed en erg lekker.

Tijdens onze afspraak hebben we een flink aantal producten kunnen proeven en ze hebben ons overtuigd om hier (best veel) van in huis te halen. Zo kunnen wij jullie de Inspiration Likeur laten proeven bij de toonbank. Deze fris, karaktervolle likeur is er in 200ml, 350ml en 700ml fles. Voor iedere gelegenheid dus wel een mogelijkheid. Naast deze likeur hebben we ook een aantal nieuwe smaken aan ons assortiment toegevoegd, waaronder het vernieuwde Chocolade recept... Heerlijk!

Ook aan de rum liefhebber hebben we gedacht, want we hebben de Flying Dutchman 3 Years Old gerijpt in oude Port vaten in de winkel! Door de rijping in de vaten waar exclusieve port in heeft gelegen, wordt de rum rijker en intenser van smaak. Wederom een top product!

Naast de producten die hierboven zijn uitgelicht, komen er ook interessante Genevers bij ons binnen. Vooral wat oudere varianten in 200ml flessen zullen het schap gaan vullen. Hierdoor is het naast heel lekker ook nog eens interessant in prijs.

Wanneer zien we jou met een Zuidam product de winkel verlaten ;-)

 

 

Naar het overzicht