"Life is too short to drink bad Drinks"

Krafbier!

 

Krafbieren zijn vanaf nu verkrijgbaar bij WijnZinnig in Gendt!

Onlangs hebben we een leuke selectie bieren van Krafbier aan ons assortiment toegevoegd. Bieren die uitsluitend nog maar op blik afgevuld worden en ieder mijn zijn eigen verhaal. Verrassende smaken, maar alles perfect in balans. Geniet jij van onder andere: Motje, Vroemmm, Groote Kweek, Fipflopper, Gouden Swaen of HoppaGay? Kom dan snel langs bij ons in de winkel.

 

 

Het is de missie van KraftBier om de Tilburgse brouwerstraditie in ere te herstellen. Eeuwenlang waren er tientallen brouwerijen die de stad voorzagen van het nodige bier. In de twintigste eeuw is dat grotendeels stil komen te liggen. Gelukkig komt daar de laatste jaren weer langzaam verandering in.

Naast stad van ambacht, van innovatie, van cultuur en van creativiteit is Tilburg een brouwersstad. Traditie en innovatie gaan hand in hand. Met respect voor de pioniers die eeuwenlang op Tilburgse grond bier hebben gebrouwen maar met de innovatie en creativiteit waar Tilburg om bekend staat. Er worden onderscheidende, authentieke bieren gebrouwen die simpel zijn van recept maar goed van smaak. Geen fratsen, gewoon goed bier.

KraftBier

De brouwerij

Sinds 2016 heeft KraftBier zich gevestigd aan de Spoorlaan 350 in Bank15. Een creatieve hotspot in een oud bankgebouw. Op de begane grond kun je de brouwerij vinden waar per maand zo’n 2000 liter bier wordt gebrouwen. Iedere woensdag is brouwdag en iedereen is welkom om te komen kijken. Naast brouwerij is er ook een horecagedeelte waar je alle bieren van tap of fles kunt proeven. Combineer een biertje met een lekker hapje uit een van de wisselende keukens!

KraftBier

Naar het overzicht