"Life is too short to drink bad Drinks"

Kaas, Nootjes en Worst

Wat is er nou lekkerder bij een flesje wijn dan een smaakvol nootje, goed stuk kaas met dipper of een stukje worst met kruiden en peper?

Juist om aan deze behoefte te voldoen, zijn wij op pad gegaan om nieuwe kaasjes en nootjes te zoeken. Het is geen makkelijke zoektocht geweest, maar we zijn ontzettend blij met deze eerste toevoegingen aan het assortiment:

Stompetoren kaas:

Stompetoren is een exclusief product, alleen verkocht in de betere speciaalzaken in Nederland. Gemaakt in de CONO kaasmakerij in Noord-Holland, de groenste kaasmakerij ter wereld. Belegen is de variant van 3,5 maand gerijpt, oud is 12 maanden gerijpt, Grand Cru is 18 maanden gerijpt.

Royal Blue is een kaas uit de Alblasserwaard. 14 maanden natuurgerijpt, en door een speciaalreceptuur heeft deze een klein zoetje in de smaak. De kaas heeft ook mooie grote rijpingskristalletjes.

Jan Bax notenmixen:

Creatieve mixen van heerlijke nootjes om je vingers bij af te likken. Verpakt op verschillende manieren en wij hebben gekozen voor kleine glazen karaffen, zakjes en platte bakjes met luxe mixen. Direct op tafel te zetten en smullen maar! Deze verpakkingen zijn uitstekend geschikt om samen te verpakken in een mand, kistje of foliezakje!

 

Aankomende week komen ook veschillende Fuet worstjes en droge worsten bij ons in huis. 

 

 

Tot snel in de winkel!

Naar het overzicht