"Life is too short to drink bad Drinks"

Jock Shaw Online Whisky Show

DEZE PROEVERIJ IS VOLLEDIG UITVERKOCHT!

Whisky proeverij met Jock Shaw is omgezet naar een Jock Shaw Online Whisky Show!

 

Helaas hebben we moeten besluiten om de whisky proeverij van 26 september uit de agenda te halen. Met een uitverkochte grote zaal van De Klok Horeca Gendt is het met de huidige regelgeving niet mogelijk om deze door te laten gaan. Het aantal plaatsen halveren vond ik geen optie, want dan zouden er ruim 30 personen teleurgesteld moeten worden.

In overleg met Jock hebben we besloten om de proeverij om te zetten naar een online whisky proeverij. Een aantal weken geleden hebben wij ook via Zoom een online whisky proeverij verzorgd en dat is eigenlijk heel goed bevallen. Natuurlijk mis je de gezelligheid en de sfeer van een horecagelegenheid. De mogelijkheid om met elkaar te sparren over de desbetreffende whisky en niet te vergeten: de presentatie van de whisky ambassadeur!

Tijdens de aankomende whisky proeverij zullen er zo'n 6 verschillende soorten whisky geproefd gaan worden. De precieze invulling van deze proeverij zijn we nog aan het maken, maar zeker is dat Jock Shaw deze proeverij zal begeleiden op de enige echte Jock manier: informatie, humor en muziek! Het staat vast dat het nieuwe whisky zijn en uiteraard ook hele bijzondere...

De kosten voor deze proeverij zijn €25,00. We hebben de mogelijkheid om maximaal 90 personen mee te laten doen, dus als je alvast een proefsetje wilt bestellen dan hoor ik dat uiteraard graag.

Na de reservering ontvangen jullie van ons een bevestiging. Zodra de proefsetjes bij ons in de winkel zijn kunnen deze opgehaald en afgerekend worden. Vóór de proeverij ontvangen jullie dan een link voor onze Zoom meeting en kunnen jullie meeluisteren, proeven en vragen stellen. De proeverij zal ook opgenomen worden waardoor je altijd op een later moment alles nog eens rustig terug kunt kijken.

Wij hebben er nu al enorm veel zin in!

Het bestellen van proefsetjes kan via info@wijnzinnig.eu

Reserveren is vanaf nu mogelijk!

Naar het overzicht