"Life is too short to drink bad Drinks"

'Intocht' Sinterklaas Gendt met actie!

Zondag 14 november komt Sinterklaas met zijn Pieten eindelijk weer naar ons mooie Gendt. Helaas is het dit jaar niet toegestaan dat ze met de boot aankomen bij Camping Waalstrand, maar zullen ze een soort optocht lopen door het centrum van het dorp. De route kan helaas niet kenbaar gemaakt worden, maar ze zullen vast en zeker langs of over het Julianaplein lopen. 

De optocht zal tussen 13.00 en 14.00 uur plaatsvinden waarna de Pieten (en ik verwacht ook wel Sinterklaas) een show geven in Providentia. Deze show duurt van 15.00 - 16.00 uur en kaarten hiervoor zijn te bestellen via www.dehulpjes.nl/tickets

Het kan dit jaar dan wel een aangepaste 'intocht' zijn, maar een groot deel van de winkeliers openen toch de deuren voor jullie, maar zeker ook voor de kinderen. Net als andere jaren zal er weer een pietenspeurtocht zijn bij de deelnemende winkels. Flyers hiervoor komen via het Gemeentenieuws en zijn in de winkels verkrijgbaar. Super leuk om mee te doen natuurlijk en iedere winkel heeft een toffe actie!

De koopzondag is van 13.00 -17.00 uur en natuurlijk is WijnZinnig Gendt ook geopend.

Tijdens deze koopzondag hebben wij onze Hollandse Stroopwafellikeur (die ook te proeven is) bijzonder laag geprijsd:

 

SPECIAAL VOOR DE INTOCHT VAN SINTERKLAAS IS DE HOLLANDSE STROOPWAFELLIKEUR GEEN €13,00 PER FLES, MAAR SLECHTS 

€10,00 PER FLES!

Naar het overzicht