"Life is too short to drink bad Drinks"

Intocht Sint met koopzondag

Sinterklaas ontvangst in Gendt.

Ook dit jaar komt de Goedheiligman naar ons mooie dorp Gendt. Ik wil geen politiek standpunt innemen, maar wat een groot kinderfeest is dat altijd in het dorp en laten we hopen dat het altijd zo blijft. Ook dit jaar organiseren een aantal winkeliers de Pietenspeurtocht voor de jonge kinderen. Tijdens de intocht op zondag 13 november aanstaande zijn een aantal winkels in Gendt geopend. Bij deze winkels hangen foto's van 'onze' Pieten een beetje verstopt. De kinderen mogen de foto's zoeken en bij een volle kaart kunnen ze een presentje ophalen. Alle informatie over de speurtocht komt in de week voorafgaande bij Het GemeenteNieuws in de brievenbus en tijdens de intocht liggen er speurtochtkaarten in de deelnemende winkels.

De winkels die deze dag geopend zijn, hebben ook nog eens een mooie kleurplaat gemaakt met onze Sint en Piet! Tijdens de intocht liggen deze klaar in de winkels en er zijn ook leuke prijzen mee te verdienen. 

 

Uiteraard is WijnZinnig Gendt deze dag ook geopend van 13.00 - 17.00 uur. Speciaal voor deze dag is de zeer gewilde Stroopwafellikeur extra scherp geprijsd. 

Naar het overzicht