"Life is too short to drink bad Drinks"

Il Miogusto

Il Miogusto is geen nieuw product, maar wel nieuw bij ons in de winkel en volledig in kwaliteit verbeterd. Dit is dan ook de reden dat wij 3 verschillende varianten in ons assortiment hebben opgenomen:

* Il Miogusto Melonsecco * Il Miogusto Hugo * Il Miogusto Limonsecco

Melonsecco

Melonsecco is de nieuwe trend uit Italië. Een droge, fruitige Italiaanse cocktail met frisse watermeloen en een vleugje munt.

Deze lekkere combinatie resulteert in een elegant, lichtzoet drankje welke heerlijk is als aperitief maar ook lekker bij de lunch of diner. Verkrijgbaar in een aantrekkelijke zacht rode kurkfles.

Zo serveer je dit drankje tot perfectie

Benodigdheden:
- Gekoelde fles il miogusto Melonsecco
- Groot wijnglas
- IJsblokjes
- Verse muntblaadjes

Vul het wijnglas met een handjevol ijsblokjes en steek er wat verse muntblaadjes in. Schenk vervolgens de il miogusto Melonsecco tot net over de helft van het glas vol en serveer. Zet de fles Melonsecco in de il miogusto ice bucket en geniet de hele avond van heerlijk gekoelde Melonsecco. Have a great drink!

Hugo

Hugo is een droge, fruitige Italiaanse cocktail met frisse vlierbloesem en munt die voornamelijk in Noord-Italië gedronken wordt. In Italië spreken ze overigens Hugo uit als Oe-gho.

Deze lekkere combinatie resulteert in een elegant, lichtzoet drankje welke heerlijk is als aperitief maar ook lekker bij de lunch of diner. Verkrijgbaar in een aantrekkelijke blauwgroene kurkfles die je doet denken aan warme zomeravonden op het strand.

Zo serveer je dit drankje tot perfectie

Benodigdheden:
- Gekoelde fles il miogusto Hugo
- Groot wijnglas
- IJsblokjes
- Verse blaadjes munt

Vul het wijnglas met een handjevol ijsblokjes en steek er wat verse muntblaadjes in. Schenk vervolgens de il miogusto Hugo tot net over de helft van het glas vol en serveer. Zet de fles Hugo in de il miogusto ice bucket en geniet nog lang van onze heerlijke gekoelde Hugo. Have a great drink!

Limonsecco

Ontdek de sprankelende, verfrissende Limonsecco. Een fantastisch huwelijk van fruitige Limoncello en heerlijke Vino Spumante.

Het ideale drankje voor warme dagen en zwoele nachten. Limonsecco is zelfs verkozen tot hèt zomerdrankje van 2015. Een superieure bubbel, rechtstreeks uit Italië. Een echte aanrader voor deze zomer.

Zo serveer je dit drankje tot perfectie

Benodigdheden:
- Gekoelde fles il miogusto Limonsecco
- IJsblokjes
- Schijfje citroen
- Groot wijnglas

Snij de citroen in schijfjes. Vul het wijnglas met een handjevol ijsblokjes en steek hier een schijfje citroen tussen. Schenk rustig de il miogusto Limonsecco tot net over de helft van het glas vol en serveer. Zet vervolgens de fles in de il miogusto ice bucket om de hele avond te genieten van heerlijk gekoelde Limonsecco. Have a great drink!

Naar het overzicht