"Life is too short to drink bad Drinks"

Het stoplicht komt weer terug!

Tijdens de vervelende corona periode hebben we bij de ingang van de winkel een lange tijd het bekende stoplicht opgehangen. Dit hebben we gedaan om duidelijk aan te kunnen geven als er teveel mensen (volgens de toen geldende maatregelen) in de winkel aanwezig waren. Er is op dit moment gelukkig geen reden om ons zorgen te maken met betrekking tot corona, maar toch gaan we het stoplicht weer ophangen en gebruiken.

Wij verwachten dat het de komende 2 maanden weer extra druk gaat worden in de winkel in verband met de feestdagen. Dit vinden wij natuurlijk fijn, maar we willen wel dat iedereen zich prettig en veilig voelt bij ons in de winkel. Met het stoplicht kunnen we de hoeveelheid mensen in de winkel beter reguleren en zorgen dat iedereen op de juiste manier geholpen kan worden. We hebben in de aanloop naar Vaderdag 2022 ervaren dat het voor niemand prettig is als de winkel helemaal vol staat en je eigenlijk geen ruimte meer hebt om te bekijken/overleggen wat je graag zou willen kopen. Het overzicht was op alle fronten weg. Natuurlijk super leuk dat veel mensen bij ons komen shoppen, maar we willen graag iedereen de juiste aandacht geven.

Op korte termijn hangt het stoplicht dan ook weer bij de ingang van de winkel. Staat deze op groen dan ben je van harte welkom. Staat hij even op rood dan is het te druk in de winkel en vragen wij om buiten even te wachten. Wij zullen uiteraard meer mensen toelaten in de winkel dan tijdens de coronaperiode, maar als het echt té druk wordt, gaat hij even op rood.

Wij hopen natuulijk op jullie begrip, want wij gaan ervan uit dat ook jullie op een nette, rustige en aandachtige manier geholpen willen worden ;-)

Als hier nog specifieke vragen of opmerkingen over zijn dan hoor ik dat natuurlijk graag.

 

Naar het overzicht