"Life is too short to drink bad Drinks"

Gendtse Kerstmarkt

Zondag 15 december staat wederom in het teken van de altijd gezellige Gendtse Kerstmarkt. Uiteraard is WijnZinnig Gendt daar ook bij en is de winkel de hele dag geopend!

Diverse kramen zijn gevuld met ieder een uniek en eigen product en allen afkomstig uit Gendt en omgeving.

Tijdens de kerstmarkt verzorgd Tante Jo creatieve, gezellige en inspirerende activiteiten voor kinderen. Bovendien zullen er optredens verzorgd worden door het altijd swingende Popkoor2000 en Dansatelier Over de Linge. René Kregting zal zijn trucs vertonen en heerlijke popcorn uitdelen op het plein.

De kerstman heeft ook dit jaar toegezegd een bezoek te brengen aan de markt en heeft zoals altijd weer iets lekkers meegenomen.

De prijzen van de Feestdagen Actie, georganiseerd door de Gendtse Winkeliers Vereniging zullen om 15.30 uur uitgereikt worden.

De Gendtse Kerstmarkt staat voor gezelligheid, een lekker hapje en drankje, muziek, entertainment en voltallige families op het plein.

De kerstmarkt zal opgesteld staan op het Julianaplein in Gendt en duurt van 13.00 – 17.00 uur. Wilt u zich even wanen in het leven van de Kerstman? Ga dan mee met een ritje in de arrenslee door het dorp.

Bovendien is deze zondag uitgeroepen tot koopzondag in Gendt, dus u mag het gewoon niet missen.

De Gendtse Winkeliers Vereniging ontvangt u graag op de enige echte Gendtse Kerstmarkt!

Naar het overzicht