"Life is too short to drink bad Drinks"

Gendtse Kermis 'Out of The Box'

WijnZinnig Gendt heeft ook heerlijke items in de Out of the Box gedaan. Jij gaat er toch zeker ook een bestellen! Hieronder het officiële persbericht van de schutterij.

 

Sebastianus verplaatst schuttersfeest naar uw achtertuin!

2019 dgsf19 9866

Het jaarlijkse schuttersfeest, georganiseerd door schuttersgilde Sint-Sebastianus, wordt dit jaar verplaatst naar uw achtertuin. Door het coronavirus is er out of the box gedacht en biedt het schuttersgilde, in samenwerking met de Gendtse Winkeliers, een ieder een ‘Sebastianus Out of the Box’ aan met leuke spellen en lekkernijen.

Het feest rondom het nieuwe koningspaar van het schuttersgilde is uniek in de regio, staat bol van tradities en is een feest voor iedere (oud-)Gendtenaar. Een feest waar ieder nieuw koningspaar recht op heeft. Helaas kan het schuttersgilde aan een nieuw koningspaar dit feest nu niet aanbieden waardoor zij heeft moeten besluiten om het koning schieten achter de dijk dit jaar niet door te laten gaan. Het schuttersgilde is daarom heel blij dat zij kan mededelen dat het huidige koningspaar Harrie en Renate van Moerkerk en jeugdkoning Christo Flintrop hebben toegezegd dat ze met trots ons schuttersgilde nog een jaar langer zullen blijven vertegenwoordigen.

Het schuttersgilde Sint-Sebastianus laat de schuttersfeesten wel gewoon doorgaan, maar in een ander jasje. In het weekend van 22 en 23 augustus zal het schuttersgilde zich op diverse plaatsen in Gendt laten zien en natuurlijk laten horen. Zo zal er een rondgang zijn, is er een optreden bij verzorgingshuis Sint-Jozef en op zondagmiddag is er een pubquiz met Sint-Sebastianus bij De Klok.

Het schuttersgilde is verheugd dat zij veel trouwe leden heeft die graag lid zijn van onze vereniging en daarom al hebben toegezegd dat zij ook dit jaar een schutterskaart zullen kopen. Deze leden zorgen er voor dat Sint-Sebastianus zich kan blijven inzetten voor de diverse activiteiten in Gendt zoals KoningsdagPaasvuurdodenherdenking, diverse serenades en de wandel4daagse. Mede dankzij deze steun kan het schuttersgilde het wintergala en het Sebastianusfestival organiseren.
Voor alle leden die graag verbonden willen blijven aan onze vereniging wil schuttersgilde Sint-Sebastianus in dit speciale jaar iets unieks terug doen. In samenwerking met haar horecapartners 'De Klok horeca' en 'Grandcafé nr. 19' en diverse Gendtse winkeliers is een ‘Sebastianus Out of the Box’ samengesteld. Met deze originele verrassingsbox haalt ieder schutterslid het schuttersfeest van de tent naar zijn eigen achtertuin.

DGSF20 OUT OF THE BOX 4

De ‘Sebastianus Out of the Box’ verrassingsbox is zo samengesteld dat het leuk is voor het hele gezin, van groot tot klein. De box wordt in de week voor het weekend van 22 en 23 augustus thuisbezorgd of kunt u zelf ophalen in Providentia op dinsdag 18 en donderdag 20 augustus tussen 19.00 tot 21.00 uur. "Wilt u ook een unieke ‘Sebastianus Out of the Box’ ontvangen, koop dan ook dit jaar een schutterskaart en beleef het schuttersfeest vanuit je eigen achtertuin en blijf lid van onze mooie vereniging.

Bij al onze leden die afgelopen jaar een schutterskaart gekocht hebben komen wij binnenkort langs de deur. Bent u nog geen lid en wilt u graag lid worden en deze unieke ‘Sebastianus Out of the Box’ ontvangen, neem dan contact op met één van onze bestuursleden, stuur een mail naar secretariaat@sebastianus.nl

 

Naar het overzicht