"Life is too short to drink bad Drinks"

Fine Wine / Grill & Chill

HELEMAAL NIEUW!

Vorig jaar hebben De Klok Horeca Gendt en WijnZinnig een prachtige middag georganiseerd in Gendt. Tijdens deze middag zijn we per fiets naar 5 verschillende locaties gegaan in ons mooie dorp Gendt. Bij iedere locatie hebben we een toepasselijk gerecht gegeten en een bijpassende wijn gedronken. Vervolgens kregen de deelnemers een rondleiding op de locatie.

Het was een momorabele dag die wij zeker niet zullen vergeten.

Dit jaar houden we het dicht bij huis en zullen een prachtige middag voor u verzorgen:

Fine Wine / Grill & Chill

Zondag 14 juli zullen we 5 Zomerse gerechten gaan bereiden op de bijzondere OFYR. Ieder gerecht zal begeleidt worden met een nieuwe wijn uit ons assortiment. Heerlijke zwoele muziek en Gendtse gezelligheid zullen de middag compleet maken.

Op het terras van De Klok zal de OFYR opgesteld worden. Rondom de OFYR kunt u gezellig staan om de kookkunsten van dichtbij te bekijken of u neemt rustig plaats op één van de loungebanken op het terras. Rustig een gesprek voeren kan uiteraard in het café aan tafel of aan de bar. De deuren staan allemaal open. Geen vaste tafelindeling, maar een swingende middag met lekker eten en lekkere wijnen.

Meld je wel op tijd aan!

 

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak.

Vanuit het midden straalt de warmte in een vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.

De OFYR is een functioneel kunstwerk ontworpen om het buitenleven te verrijken, met zijn eenvoudige, klassieke lijnen praktischer en stijlvoller dan een normale barbecue en past perfect in elke omgeving. Als het tijd is voor een gezellig samenzijn in de buitenlucht verandert dit kunstwerk in een warme, gastvrije plek voor zowel intieme culinaire avonden met vrienden en familie als wel grote buitenfeesten

Het OFYR kooktoestel kan onder nagenoeg iedere omstandigheid onafgedekt buiten blijven staan. Het uit 3 delen bestaande modulaire design maakt het OFYR kooktoestel gemakkelijker verplaatsbaar. Tevens is het toestel gemakkelijk schoon te maken en vereist het nauwelijks onderhoud.

Voor rechtstreeks contact met de dealer gaat u naar www.claassenbuitenbeleving.nl in Angeren.

Naar het overzicht