"Life is too short to drink bad Drinks"

Assortiment Proeverij 2019

Zondag 3 november staat wederom de jaarlijkse Assortiment Proeverij van WijnZinnig Gendt op het programma.

 

Tijdens deze gezellige middag heeft u de mogelijkheid om zo'n 75 wijnen te proeven waarvan een groot deel nieuw is. Bij de te proeven wijnen staan de verantwoordelijke importeurs om u alle informatie van de wijnen te geven die u wenst. Natuurlijk verzorgt De Klok heerlijke hapjes die gedurende de middag geserveerd zullen worden.

Bij binnenkomst ontvangt u van ons een proeflijst met glas. Met deze proeflijst gaat u op geheel eigen tempo bepalen welke wijnen u graag wilt proeven. Alle wijnen staan genummerd op het formulier en zijn daardoor eenvoudig terug te vinden in de zaal. U vraagt de persoon bij de tafel om bijvoorbeeld nummer 34 te proeven en u krijgt de wijn in het glas. Desgewenst alle informatie van het wijnhuis en de wijn en u beoordeelt zelf de wijn. Zo kunt u zelf de te proeven wijnen samenstellen.

Tussendoor kunt u alle notities op uw gemak noteren bij een van de tafels en genieten van een lekker hapje en subtiele achtergrondmuziek.  Wanneer er een wijn héél erg uitspringt (ik bedoel natuurlijk positief) dan kunt u hem altijd nog een keer extra naproeven ;-)

Tijdens deze middag zijn alle wijnen aantrekkelijk geprijsd, dus wanneer u aan het einde van uw proeverij een bestellijst inlevert, profiteert u ook nog van leuke kortingen en acties.

Net als vorig jaar vragen wij €5,00 entree voor de proeverij. Dit kunt u bij binnenkomst contant voldoen. Hierna ontvangt u het glas en de proeflijst. Bij een ingevulde bestellijst noteren wij een extra korting van €5,00 zodat u het entreegeld weer terug krijgt. Lekker proeven toch?

Ook dit jaar hebben wij weer een verrassend assortiment samengesteld dat perfect aansluit bij de laatste drie maanden van 2019 en de start van 2020. Een ideale mogelijkheid om de wijnen voor de feestdagen of uw kerst- relatiegeschenken te selecteren en voordelig in te kopen.

Desgewenst kunnen wij, na uw aanmelding, voorzien van een persoonlijke proeflijst. Hier geven wij aan welke wijnen voor u zeker de moeite waard zijn om te proeven. Hierdoor blijft u door de flessen de wijn zien en kunt u gericht proeven. Geef dit even aan bij aanmelding en natuurlijk welke smaakvoorkeuren u heeft.

AANMELDEN IS ZEER GEWENST VOOR DEZE PROEVERIJ. DIT KAN AL DOOR EEN EMAIL TE STUREN, EEN BERICHT OF APP VIA DE TELEFOON OF GEWOON EVEN IN DE WINKEL. OP DEZE MANIER HEBBEN WIJ EEN GOED BEELD EN KUNNEN WIJ ZORGEN VOOR VOLDOENDE OPEN FLESSEN WIJN, HAPJES, PROEFLIJSTEN EN GLAZEN.

Als er nog specifieke vragen zijn dan horen wij dat uiteraard graag.

 

 

 

Naar het overzicht