"Life is too short to drink bad Drinks"

Assortiment Proeverij 2018

Ook dit jaar organiseren wij weer een ruim opgezette Assortiment proeverij bij De Klok Horeca Gendt.

 

Dit jaar zullen er ongeveer 60 wijnen voor u geopend worden met daarnaast een mooie selectie Zuidam Producten!

Dit jaar zal Bart van Nunen in de ruimte aanwezig zijn met heerlijke kazen en verschillende hapjes die mooi aansluiten bij de diversiteit aan dranken die gepresenteerd zullen worden.

Aanmelden voor deze proeverij is zéér gewenst. Hierdoor kunnen wij rekening houden met het aantal glazen, proeflijsten, hapjes en geopende flessen. 

Gezien de enorme drukte van afgelopen jaren (ruim 300 personen) wordt het steeds lastiger om vragen te stellen aan de aanwezige importeurs. Er zijn bij deze middagen altijd mensen aanwezig met het doel om zoveel mogelijk te drinken en te eten. Om de mensen die aanwezig zijn om serieus te proeven en een selectie te maken voor de eigen voorraad hebben we besloten om een klein bedrag als entree te hanteren. Niet dat wij deze mensen niet in de ruimte willen hebben, maar we willen de kwaliteit van de proeverij wat opschroeven. Hierdoor verwacht ik wat minder mensen, maar daarbij wel meer tijd voor vraag en antwoord. Bij een ingevulde bestellijst, krijgt u het entree geld retour. 

Er hoeft geen entreekaart in de winkel gekocht te worden. Bij binnenkomst betaalt u €5,00 entree en u ontvangt een stempel. Hierdoor kunt u in en uit de ruimte blijven lopen. Zoals eerder gezegd ontvangt u dit bedrag terug bij een ingevulde bestellijst.

Uiteraard zorgen wij voor zeer aantrekkelijke kortingen en maakt u bovendien kans op hele smaakvolle prijzen...

 

 

Naar het overzicht