"Life is too short to drink bad Drinks"

Winkel

Met een vloeroppervlakte van 110 vierkante meter kunnen we spreken van een ruime winkel met veel mogelijkheden. De locatie van WijnZinnig Gendt, tussen 2 grote pleinen, is zeker wel uniek te noemen. Vrijwel nergens is er meer gratis parkeergelegenheid te vinden dan bij ons voor de deur. Ons grote hoekpand is duidelijk zichtbaar vanaf de openbare weg en zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Arnhem en Nijmegen. 

Binnen in de winkel treft u een grote selectie alcoholhoudende dranken en aanverwante artikelen aan. Al onze producten staan duidelijk en overzichtelijk in de schappen zodat u snel uw favoriet uit het schap kunt pakken. 

Onze filosofie met de winkel is een aantrekkelijk aanbod producten aanbieden waar we iedereen mee kunnen verrassen. Natuurlijk vindt u bij ons de vertrouwde artikelen, maar het is en blijft een uitdaging voor ons om nieuwe en verrassende producten binnen te slepen. 

Kom gerust eens binnen en laat je meeslepen door onze mooie producten. 

Wilt u zeker zijn van wat u koopt? WijnZinnig Gendt heeft de mogelijkheid om diverse producten in de winkel uit te proberen. We hebben altijd wel een aantal wijnen open, maar ook whisky is te proeven bij ons. Vraag wel even naar de voorwaarden.

Het album kan niet worden gevonden.